SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GRUPNI TRENINZI - kreni SADA prema boljoj kondiciji i više energije!1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 135 kn!

Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Prije:270kn
Sada samo:135kn
Sada samo:135kn Pogledaj detalje ponude
Najteže je pokrenuti se. Učini to SADA i poradi na najboljoj verziji sebe u Fitness centru Jump!

Iskoristi 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja grupnih treninga i dovedi se u top formu uz super instruktore i zabavne programe.

Više o različitim programima koje možeš vježbati:

Therapex
Terapijsko vježbanje s ciljem razgibavanja cijelog tijela s posebnim naglaskom na kralježnici. Uključene su i vježbe disanja, vježbe za vrat, šake i stopala kao prevencija/rehabilitacija degenerativnih promjena – predlošci sklopova vježbi za rad kod kuće u vidu zadataka do sljedećeg treninga. Trening povoljno djeluje i kod zdravih (prevencija) i kod ljudi sa zdravstvenim ograničenjima (rehabilitacija).

YogaStretch
Jednostavna i neagresivna yoga i vježbe istezanja za kralježnicu kombinirana sa vježbama snage za core (središnji dio trupa: trbuh, leđa, stražnjica), jednostavnim tehnikama disanja i obaveznim statičkim kontrakcijama za jačanje vratne kralježnice i poboljšanje cirkulacije.

BodyBurn
Produženi aerobni trening s ciljem dodatnog sagorijevanja masnih energetskih rezervi. Intenzitet vježbanja zadržava se na optimalnih 65 – 85% od maksimalno mogućeg opterećenja. Cardio segment traje 45-50 min, vježbe snage 5-10 min i stretch 5 min. U cardio segmentu koriste se sve poznate metode (aerobic, step, new body, tae bo), često uobličene u intervalni i/ili cirkularni način rada.


DanceFitness
Plesni fitness trening (naizmjeničnih intervala plesa i oblikovanja) s malim ručnim bučicama na bazi jednostavnih formi raznih vrsta plesnih pravaca (latino, ethno, disco, hip-hop, afro..) – za izdržljivost, agilnost i pojačano trošenje masnog tkiva.


Pilates
Sadržaj treninga su vježbe snage i istezanja usmjerene na centar tijela (power house, core) – odakle započinje proces svakog pokreta i vježbe. To su mišići trbuha (posebno se inzistira na dubokim partijama), zdjelični mišići, donji dio leđa i bedra. Osim tradicionalnih pilates vježbi, koristimo varijante s obilježjima cardio treninga razvijene za grupni rad, te pilates na velikim medicinskim loptama. Dodatni rekviziti: male soft-pilates lopte, štapovi, mali ručni utezi i trake.


YogaPilates
Dinamična kombinacija yoge i pilatesa sinergija je vježbi snage i oblikovanja (workout), pilatesa i yoge. Sadrži polusatni pozdrav suncu kao cardio segment, vinyase i asane iz svih skupina položaja i pokreta (savijanja naprijed i nazad, otkloni, uvrtanja, obrnuti položaji, upori i ravnotežni položaji), klasične i izvedene pilates vježbe i završno opuštanje.

K-I-S (Kružni-Intervalni-Stanice)
Kružni (cirkularni) trening, intervalni trening i trening sa stanicama - to su formati i metode rada u KIS programu namijenjenom razvoju kondicije i oblikovanja tijela. Vježbe su jednostavne i stupnjevane za sve razine iskustva i trenutnih stanja vježbača, bez koreografija

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 99kn Djelujte na vrijeme i dovedite se u formu brzo i efikasno uz grupne treninge 2x tjedno mjesec dana za samo 99 kn
Ocjena:
Sada samo 159kn GRUPNI TRENINZI mjesec dana neogranicenog vjezbanja  kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
GRUPNI TRENINZI- mjesec dana neograničenog vježbanja - kombinirajte čak 12 različitih programa ili odaberite vama najdraži za 159 kn!

Ne čekajte novu godinu, nego krenite s vježbanjem već SADA uz Zumbu, Pilates, Fusion Hi- Lo i mnoge druge


Sada samo 99kn DINAMICKA YOGA  mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn
DINAMIČKA YOGA - mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn!

Poboljšajte fizičko stanje, cirkulaciju, metabolizam i kompletni živčani sustav pomoću drevnih metoda rekreacije


Sada samo 123kn BOKS  treniraj 3 puta tjedno kroz mjesec dana uz profesionalnu boksacicu Ivu Merkas Pulek za 123 kn
BOKS - treniraj 3 puta tjedno kroz mjesec dana uz profesionalnu boksačicu Ivu Merkaš Pulek za 123 kn!

Dovedi tijelo u formu na kojoj će ti svi zavidjeti, osjećaj se snažno i povećaj samopouzdanje!


Ocjena:
Sada samo 135kn GRUPNI TRENINZI  kreni SADA prema boljoj kondiciji i vise energije 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja od 135 kn
GRUPNI TRENINZI - kreni SADA prema boljoj kondiciji i više energije!1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 135 kn!

Pilates, Therapex, BodyBurn, YogaStretch, kardio ili funkcionalni trening u Fitness centru Jump


Ocjena:
Sada samo 149kn Magic Well kruzni trening za zene najveci lanac zenskih fitness klubova u Hrvatskoj  mjesec dana neogranicenog vjezbanja za 149 kn
Sada samo 99kn Pilates Fat Burning Workout i Morning mix pilates  mjesec dana vjezbanja uz kombinaciju treninga po zelji u Studiju Hara vec od 99 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x