SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Grupni treninzi - 1 mjesec zumbe, yoge, gold dance fit-a ili workouta za jačanje snage, mišićnog tonusa i koordinacije tijela svih dobnih skupina već od 89 kn!

Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Prije:220.00kn
Sada samo:89.00kn
Sada samo:89.00kn Ponuda je istekla
Zumba

Plesni fitness program koji spaja lake pokrete s latino ritmom tijekom 90-ih je kreirao kolumbijski plesač i koreograf Alberto "Beto" Perez, a uključuje izvođenje plesnih pokreta uz energičnu glazbu kao što je hip-hop, soca, samba, salsa, merengue i mambo.

Pokreti u zumbi su ponavljajući i jednostavni kako bi se olakšala sinkronizacija u grupi, a uključuju 3 do 4 pokreta po pjesmi. Takvim se pokretima trenira cijelo tijelo, od zagrijavanja gornjeg trupa pa do rada nogu koji jača mišićni tonus i pokretljivost zglobova.

Tečaj je pogodan i za početnike koji tek započinju s plesnim treninzima jer poboljšava i razvija koordinaciju i motoričke vještine cijeloga tijela.

Gold dance fit

Idealan program za one koji žele trening slabijeg intenziteta, ali da je jednako zanimljiv i učinkovit. Program se sastoji od vježbi s plesnim elementima, vježbi snage te istezanja na kraju treninga.

Workout

Ovaj sveobuhvatni trening tijela također se odvija kroz laganu koreografiju popraćenu glazbom čija je svrha zagrijavanje. Nakon toga slijede vježbe snage koje jačaju cijelo tijelo i obuhvaćaju zone poput stražnjice, trbuha i nogu, ali učinkovito djeluju i na ostatak mišića.

U jednom treningu mogu se raditi vježbe za ciljanu skupinu mišića ili sve mišiće u tijelu, ovisno o programu vježbanja. Rekviziti nisu obavezni, ali se mogu koristiti pri treniranju.

Workout je namijenjen gotovo svim dobnim skupinama - starijim i mlađim vježbačima i fitness entuzijastima, iskusnima ili početnicima te općenito svima čiji je cilj kroz ugodnu i opuštenu atmosferu grupnog treninga oblikovati mišićni tonus.


Yoga

Ova drevna vještina za održavanje fizičke i psihološke forme tijela ima tradiciju dugu više od 5000 godina. Porijeklom iz Indije, svoju popularnost yoga može zahvaliti pristupačnosti i brojnim korisnim učincima. Može se prakticirati bilo gdje, bez puno dodatne opreme ili rekvizita - trening uključuje samo snagu i vještinu vlastitog tijela.

Idealna je za ljude koji nemaju mnogo slobodnog vremena za naporne i dugotrajne fitness programe, a napredak može biti vrlo brzo uočljiv, kao i promjene u mišićnom tonusu tijela i kondiciji. Vještine koje se nauče na satovima mogu se prakticirati kroz čitav život upravo zbog jednostavnosti i svestranosti yoge.

Učinci redovitog prakticiranja yoge su jačanje snage i tonusa mišića, povećanje fleksibilnosti i držanja tijela, usklađenost pokreta, smanjenje stresa i napetosti, povećanje samopouzdanja i kreativnosti, povećanje koncentracije, snižavanje masnoće u krvi, bolji protok krvi i stimulacija imunološkog sustava.

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x