SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Grupni treninzi - 1 mjesec zumbe, yoge, gold dance fit-a ili workouta za jačanje snage, mišićnog tonusa i koordinacije tijela svih dobnih skupina već od 89 kn!

Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Prije:220kn
Sada samo:89kn
Sada samo:89kn Pogledaj detalje ponude
Zumba

Plesni fitness program koji spaja lake pokrete s latino ritmom tijekom 90-ih je kreirao kolumbijski plesač i koreograf Alberto "Beto" Perez, a uključuje izvođenje plesnih pokreta uz energičnu glazbu kao što je hip-hop, soca, samba, salsa, merengue i mambo.

Pokreti u zumbi su ponavljajući i jednostavni kako bi se olakšala sinkronizacija u grupi, a uključuju 3 do 4 pokreta po pjesmi. Takvim se pokretima trenira cijelo tijelo, od zagrijavanja gornjeg trupa pa do rada nogu koji jača mišićni tonus i pokretljivost zglobova.

Tečaj je pogodan i za početnike koji tek započinju s plesnim treninzima jer poboljšava i razvija koordinaciju i motoričke vještine cijeloga tijela.

Gold dance fit

Idealan program za one koji žele trening slabijeg intenziteta, ali da je jednako zanimljiv i učinkovit. Program se sastoji od vježbi s plesnim elementima, vježbi snage te istezanja na kraju treninga.

Workout

Ovaj sveobuhvatni trening tijela također se odvija kroz laganu koreografiju popraćenu glazbom čija je svrha zagrijavanje. Nakon toga slijede vježbe snage koje jačaju cijelo tijelo i obuhvaćaju zone poput stražnjice, trbuha i nogu, ali učinkovito djeluju i na ostatak mišića.

U jednom treningu mogu se raditi vježbe za ciljanu skupinu mišića ili sve mišiće u tijelu, ovisno o programu vježbanja. Rekviziti nisu obavezni, ali se mogu koristiti pri treniranju.

Workout je namijenjen gotovo svim dobnim skupinama - starijim i mlađim vježbačima i fitness entuzijastima, iskusnima ili početnicima te općenito svima čiji je cilj kroz ugodnu i opuštenu atmosferu grupnog treninga oblikovati mišićni tonus.


Yoga

Ova drevna vještina za održavanje fizičke i psihološke forme tijela ima tradiciju dugu više od 5000 godina. Porijeklom iz Indije, svoju popularnost yoga može zahvaliti pristupačnosti i brojnim korisnim učincima. Može se prakticirati bilo gdje, bez puno dodatne opreme ili rekvizita - trening uključuje samo snagu i vještinu vlastitog tijela.

Idealna je za ljude koji nemaju mnogo slobodnog vremena za naporne i dugotrajne fitness programe, a napredak može biti vrlo brzo uočljiv, kao i promjene u mišićnom tonusu tijela i kondiciji. Vještine koje se nauče na satovima mogu se prakticirati kroz čitav život upravo zbog jednostavnosti i svestranosti yoge.

Učinci redovitog prakticiranja yoge su jačanje snage i tonusa mišića, povećanje fleksibilnosti i držanja tijela, usklađenost pokreta, smanjenje stresa i napetosti, povećanje samopouzdanja i kreativnosti, povećanje koncentracije, snižavanje masnoće u krvi, bolji protok krvi i stimulacija imunološkog sustava.

Slične ponude

Sada samo 140kn Kundalini yoga mjesec dana treninga u Ilici ili Zvonimirovoj za 140 kn
Kundalini yoga - mjesec dana treninga u Ilici ili Zvonimirovoj za 140 kn!

Takozvana yoga svjesnosti - obuhvaća tehnike disanja, položaje tijela, meditaciju te recitiranje mantri


Sada samo 99kn DINAMICKA YOGA mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn
DINAMIČKA YOGA - mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn!

Poboljšajte fizičko stanje, cirkulaciju, metabolizam i kompletni živčani sustav pomoću drevnih metoda rekreacije


Sada samo 240kn Teretana najbolja verzija tebe ceka te u DG fitness centru 2 mjeseca vjezbanja u teretani samo za zene vec od 240 kn
Teretana - najbolja verzija tebe čeka te u DG fitness centru!2 mjeseca vježbanja u teretani samo za žene već od 240 kn!

Odaberi tempo vježbanja koji ti najbolje odgovara! Ponesi želju i motivaciju i dovedi tijelo u savršenu formu!


Sada samo 123kn BOKS treniraj 3 puta tjedno kroz mjesec dana uz profesionalnu boksacicu Ivu Merkas Pulek za 123 kn
BOKS - treniraj 3 puta tjedno kroz mjesec dana uz profesionalnu boksačicu Ivu Merkaš Pulek za 123 kn!

Dovedi tijelo u formu na kojoj će ti svi zavidjeti, osjećaj se snažno i povećaj samopouzdanje!


Sada samo 99kn Samoobrana za zene u kuci Aikida 1 mjesec treninga za 99 kn
Samoobrana za žene u kući Aikida - 1 mjesec treninga za 99 kn!

Samoobrana uključuje tehnike samoobrane, vježbe disanja i meditacije


Ocjena:
Sada samo 135kn GRUPNI TRENINZI kreni SADA prema boljoj kondiciji i vise energije 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja za zene i muskarce od 135 kn
Ocjena:
Sada samo 159kn GRUPNI TRENINZI Mjesec dana neogranicenog vjezbanja kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Program vjezbanja Callanetics izgubite do 1 kg masnog tkiva u mjesec dana treninga bez mijenjanja prehrane za samo 99 kn
Ocjena:
Sada samo 89kn Grupni treninzi 1 mjesec zumbe yoge gold dance fit a ili workouta za jacanje snage misicnog tonusa i koordinacije tijela svih dobnih skupina vec od 89 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn Magic Well kruzni trening za zene najveci lanac zenskih fitness klubova u Hrvatskoj mjesec dana neogranicenog vjezbanja za 149 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x