SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Grupna plesna rekreacija "PokreTTango" bazirana na pokretima argentinskog tanga! Mjesec dana tečaja, 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn!

Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Prije:200kn
Sada samo:79kn
Sada samo:79kn Pogledaj detalje ponude
Institut argentinskog tanga LiberTango 

Institut argentinskog tanga LiberTango njeguje kulturno - umjetničke programe argentinskog tanga kao plesa, glazbe i poezije. Djeluje u sklopu Instituta za kreativne komunikacije i medije - Auditorium Media i u prošlosti kluba UNESCO Zagreb. Svojim polaznicima i publici pruža sve što postoji u argentinskom tangu sa svih aspekata izražavanja. Njegov cilj je osloboditi kreativnost i produbiti kognitivne vještine polaznika i prisutnih u ugodnom okruženju. Pokretom do kulture i zdravlja. 

“Tango je više nego sam ples i glazba. Poštuje odnose koji nam dopuštaju da budemo ono što jesmo i podupiru nas u osobnom i društvenom rastu, gdje se potpuno prikazujemo kao tko smo i dijelimo stvari koje želimo podijeliti iz želje, a ne obaveze ili pridržavanja društvenih skripti. Jedno od najsnažnijih pretraživanja u životu je potraga za unutarnjom i vanjskom ravnotežom. Sam tango predstavlja ravnotežu.” - JS 

Pridružite nam se i postanite dio velikog tango zagrljaja koji predstavlja glazbu, ples i poeziju te društveni fenomen. PokreTTango

PokreTTango Oduvijek vam se sviđao svijet argentinskog tanga? Želite posvetiti se razvijanju svjesnosti o pokretu i njegovoj mogućnosti kako bi vam plesanje bilo lakše i ispunjenije? Ne želite plesati u paru? Nemate stalnog plesnog partnera ili partnericu? Plešete ga već? Ne pleše se u paru, osim za potrebe plesno – scenskog izražaja. 

Ovo je pravi način plesanja toga krasnog plesa za Vas. Namijenjen svima koji žele brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera ili unaprijediti svoje već postojeće znanje (apsolutnim početnicima, amaterima, plesačima, glumcima i drugim scenskim izvođačima). Izvrstan je kao rekreacija za poboljšanje kvalitete života. 

PokreTTango je inovativni plesni program maestre argentinskog tanga Jelene Somogyi uz koji ćete poboljšati osnovnu snagu, rastezljivost i držanje, te svoju fizičku i mentalnu motoriku uz pokrete, glazbu, kulturu i umjetnost argentinskog tanga. Učenje tango pokreta za kojeg nije potrebna prisutnost plesnog partnera. Kroz to se kvalitetnije i brže nauči plesati tango argentino. Omogućava izražavanje osobnosti – iako svi uče iste pokrete, vi ste ti koji birate kako ćete ih otplesati. 

Dokazano je kako argentinski tango kao glazba i ples sadrži u sebi 6 važnih značajki za podizanje kvalitete života, a da i usporava proces starenja. Zdravstvena istraživanja pokazala su kako tango glazba i oponašanje tango pokreta, između ostalog ima poseban utjecaj na funkciju mozga i tijela zajedno. 

Sjećate se Cell Block Tango, Chicago - All That Jazz, El Tango De Roxanne - Moulin Rouge? Ready, go, start!

"Argentinski tango nije ples jedne osobe kojoj je 'dodijeljena određena uloga', već svih mogućih osjeta povezanih komunikacijom i kontaktnim površina koje predstavljaju našu tjelesnu i mentalnu svjesnost te prisutnost." - Jelena Somogyi

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 185kn Naucite plesove koji se danas najcesce plesu  pocetni tecaj u trajanju mjesec dana 16 punih sati u Plesom centru Elite za 185 kn
Naučite plesove koji se danas najčešće plešu - početni tečaj u trajanju mjesec dana (16 punih sati) u Plesom centru Elite za 185 kn!

Savladajte foxtrot, disco fox, slowfox, bečki valcer, engleski valcer, rock’n’roll, bachattu, cha cha, tango i salsu


Sada samo 79kn Grupna plesna rekreacija PokreTTango bazirana na pokretima argentinskog tanga  Mjesec dana tecaja 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn
Grupna plesna rekreacija "PokreTTango" bazirana na pokretima argentinskog tanga! Mjesec dana tečaja, 2 puta tjedno po 90 minuta za samo 79 kn!

Inovativni program uz koji ćete brzo i kvalitetno svladati tajne argentinskog tanga bez plesnog partnera (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 119kn  PLES NA SIPCI Skupi hrabrost i odvazi se na senzualni trening uz super trenerice Pocetni tecaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn
[PLES NA ŠIPCI] Skupi hrabrost i odvaži se na senzualni trening uz super trenerice! Početni tečaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn!

Razvij mišićnu snagu, fleksibilnost, fluidnost pokreta i gracioznost kroz ples, akrobatiku i izvedbenu umjetnost!
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x