GLAMPING ODMOR - rezervirajte luksuzno kampiranje u Kampu Veli Jože Savudrija 3* uz 1 ili više noćenja za do 5 osoba u potpuno opremljenom Deluxe šatoru u blizini mora

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo: €59.50

Sada samo:€59.50 Ponuda je istekla
Glamping - nezaboravan odmor na drugačiji način!

Bliži se godišnji odmor, a vi još uvijek ne znate gdje ići? Želite se opustiti u prirodi, a opet da ste u blizini plaže? Volite provesti vrijeme ispod suncobrana uz miris borove šume i mora? 

Također, ako ne želiš trošiti vrijeme na traženje mjesta za kampiranje, mučenje s postavljanjem šatora, a voliš isprobavati nove stvari, glamping je prava stvar za tebe. Spoj luksuza i kampiranja, mora, sunca i plaže garantira nezaboravno iskustvo. ;)
Luksuzni Deluxe šator u potpunosti je opremljen za maksimalnu udobnost, uključuje 32 m2 unutrašnjeg prostora i terasu veličine 5 m2 za uživanje u zalasku sunca i večernjem druženju. U šator stane do 5 osoba pa bez brige možeš povesti i klince ili prijatelje na odmor. 
U šatoru se nalaze podovi i zidovi od pravog drveta te namještaj izrađen u rustikalnom stilu, a smješten je u okrilju šume i nedaleko od mora. Neće vas smetati niti vjetar, kiša i sunce jer je šator od čvrstog materijala i izoliran od vremenskih nepogoda. 
Šator ima dvije spavaće sobe, jednu s bračnim krevetom, jednu s jednim krevetom za jednu osobu i krevetom na kat. Obje sobe također sadrže ormare i noćne ormariće. Kreveti su opremljeni udobnim madracima, jastucima i dekama, a posteljinu možeš donijeti sam ili iznajmiti u kampu. U luksuzno uređenoj kuhinji nalazi se štednjak, frižider, sudoper, aparat za kavu i stol za blagovanje s pet stolaca. Kupaonica ima luksuznu tuš kabinu, umivaonik i WC. U slučaju hladnijeg vremena, možeš besplatno iznajmiti i grijalicu za šator. U ovoj vrsti šatora dostupni su vam privatni sef i klima koja će vas držati na ugodnoj temperaturi čak i u najtoplijim mjesecima.

Pročitajte dojmove korisnika



SunFlower camping - kamp Veli Jože, Savudrija 3*

Kamp se smjestio na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka, svega jedan kilometar od naselja Savudrija. Obuhvaća impresivnu površinu od 330.000 m2 u potpunosti pokrivenu mediteranskom šumom i travnatim terenima. Uz kamp proteže se prekrasna 1.8 kilometara duga plaža.

Kamp je pravi raj za djecu i odrasle željne zabave i sporta jer nudi 2 terena za rukomet, 9 za košarku, 2 za odbojku, 4 za street-ball te jedan za mini golf. U ograđenom dijelu kampa specijaliziranom za djecu nalazi se natkrivena bina za održavanje predstava, polivalentni osvijetljeni amfiteatar s tribinama za 1000 gledatelja te sportski tereni za odbojku na pijesku i tereni za stolni tenis.

Ako vam ikada dosade svi sadržaji unutar kampa preporučujemo izlete u zanimljivu okolicu - čekaju vas destinacije u unutrašnjosti kao što su Buje, Motovun, Grožnjan, Pazin, Roč i Hum ili pak priobalne destinacije kao što su Umag, Novigrad, Poreč, Limski kanal, Brijunsko otočje i Pula.
Danas Savudrija i njena okolica nude puno više od dobre klime. Uz one koji se žele samo odmoriti, plivati i sunčati, kraj je idealan i za turiste željne aktivnog i adrenalinskog iskustva. Vožnja biciklom uz brojne rimske spomenike, trekking i jogging staze, tenis, ronjenje i golf samo su dio bogate turističke ponude - profesionalni golf teren s 18 rupa na Crvenom vrhu kraj Savudrije nudi prekrasno iskustvo terena stopljenog u okoliš s pogledima na more i vinograde.

Organizirajte nešto drugačiji odmor i oduševite se mogućnostima koje pruža!