SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Gardaland i Verona - zaboravite na sve brige uz lude vožnje u najvećom zabavnom parku o ovom dijelu Europe i upoznajte prekrasnu Veronu za 525 kn!


Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn

Sada samo:525kn
Sada samo:525kn Ponuda je istekla
Gardaland 

Ako se želite dobro zabaviti, zaboraviti na brige i upustite se u adrenalinske atrakcije, pravo je vrijeme da posjetite Gardaland. Ovaj zabavni park najveće je mjesto takvog tipa u ovom dijelu Europe, a svoju popularnost opravdava ponudom koja uključuje ponešto za sve uzraste. 

Iako je pri posjeti Gardalandu naglasak na adrenalinskim sadržajima poput Plavog tornada, Mammuta, Magične planine ili Space Vertiga, ovaj zabavni park nudi puno više od toga. Bogata gastronomska ponuda omogućuje vam da probate jela nekoliko različitih kuhinja. Također, u Gardalandu se uvijek možete opustiti uz predstave.

Upoznajte srednjovjekovnu raskoš Verone

Verona je sinonim za prekrasnu arhitekturu i bogatu srednjovjekovnu povijest, a svoju popularnost duguje i brojnim umjetničkim djelima koja su nastala unutar grada. Ova srednjovjekovna prijestolnica kulture smjestila se na pola puta između Milana i Venecije, pa je stoga nezaobilazno stajalište tijekom putovanja iz oba smjera. 

Osim što obiluje brojnim znamenitostima, još je zanimljivije da se većina atrakcija nalazi u staroj gradskoj jezgri. Stari dio grada odijeljen je od novoga rijekom Adige, a oni su povezani s 10 prekrasnih mostova. 

Budući da gotovo svaki talijanski grad na sjeveru ima status turističkog mjesta, Verona je često u sjeni svojih susjeda. Ipak, takav položaj je nepravedan, budući da se radi o mjestu koje će od vas odmah po dolasku tražiti da ostanete malo duže i upoznate što kriju pojedine ulice. 

Kako je Verona još prije nove ere postala rimska kolonija, u gradu se danas nalazi mnoštvo ostataka iz doba slavnih careva. Najpopularniji je svakako rimski amfiteatar i kazalište. Tijekom 11. i 12. stoljeća, u Veroni je izgrađeno mnoštvo renesansnih crkava, a grad je postao središte umjetnosti. 

Ipak, Verona je danas najpoznatija kao "grad romantike", i to upravo zbog Romea i Julije. Obilazak kuća mladih nesretnih ljubavnika uvijek je uvršteno u razgledavanje grada, a mnogi zbog toga biraju baš Veronu kao mjesto svog romantičkog izleta. 

Ovaj živopisan grad, u kojemu je do glavnih atrakcija moguće doći pješice, obuzet će vas svojom ljepotom. Usto, u gradu postoji mnoštvo kafića i restorana koji će vas mamiti okusima Italije. 

Plan putovanja

1. dan

Polazak iz Dugog Sela u 2:00. Ukrcaji u Zagrebu (okretište Dubrava, križanje Vukovarske i Držićeve, Av. Mall). Mogući ukrcaji u Karlovcu i Rijeci. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u zabavni park Gardaland pred otvaranje (10:00). Novac za ulaznice skuplja pratitelj u autobusu – 30 €. Podjela ulaznica i cjelodnevni boravak u parku u kojem vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg i najposjećenijeg zabavnog parka ovog dijela Europe: Plavi tornado, Mammut, Magična planina, Raptor, Oblivion – simulacija ulaska u „crnu rupu“, Slobodni pad, Space vertigo, Sequioia adventure, 4D kino, Magična kuća domaćina Gardalanda – malog dobroćudnog Prezzemola, Bijeg s Atlantide, Gusarska špilja… To su samo neke od privlačnih i atraktivnih vožnji u ovom iznimno zabavnom parku. U večernjim satima odlazak u hotel, smještaj i noćenje. Mogućnost večere u hotelu – doplata 13 € u autobusu pratitelju putovanja. (Potrebno je min. 20 prijavljenih osoba). 

2. dan 

Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja u pravcu Verone. Razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja – Piazza Brà, zidine Scaligeri, Maffeiano lapidarij, rimski amfiteatar – poznata veronska arena iz 1. st., šetnja atraktivnom trgovačkom ulicom Via Mazzini do glavnog gradskog trga – Piazze delle Erbe i trgovima u neposrednoj blizini koji su bili upravna sjedišta moćnih srednjovjekovnih vladara Verone – obitelji Scaligeri. Na njima se nalaze do danas očuvane palače Palazzo della Ragione, Palazzo del Capitano, Loggia del Consiglio… Sve završava remek – djelom gotičke nadgrobne umjetnosti – grobnicama Scaligerija. Uz Romeovu kuću slikovitom ulicom dolazimo do najstarijeg mosta – Ponte Di Pietra, iz rimskog razdoblja, te završavamo ispred Julijine kuće. Kuća je ujedno i muzej i može se posjetiti u slobodno vrijeme. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, kupovinu, šetnju gradom, posjet nekoj od gradskih znamenitosti poput Julijine kuće, veronske arene i sl., ili uživanje u nekom od brojnih restorana, kafića ili slastičarnica. U popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb i Dugo Selo se očekuje u kasnim večernjim satima.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 599kn Advent u Becu i Bratislavi 2 dana s doruckom u hotelu 3 uz prijevoz za 599 kn
Ocjena:
Sada samo 3285kn Docek Nove godine u Hotelu Zdravilisce Lasko  uz neograniceno kupanje tematsku silvestarsku veceru i poklon od 3 285 kn
Doček Nove godine u Hotelu Zdravilišče Laško**** uz neograničeno kupanje, tematsku silvestarsku večeru i poklon od 3.285 kn!

2 ili 3 noćenja uz boravak u standardnoj dvokrevetnoj sobi, gratis za djecu do 4,99 godina, od 30.12.2019. do 2.1.2020.


Ocjena:
Sada samo 740kn Terme 3000 1 nocenje s polupansionom za dvije osobe u Hotelu Termal 4 uz kupanje u termama i hotelskim bazenima od 740 kn
Sada samo 2395kn Skijanje u Italiji 7 nocenja s polupansionom za 1 osobu u Hotelu Rio 3 u blizini skijalista Pinzolo s vise od 150 km skijaskih staza vec od 2 395 kn
Skijanje u Italiji - 7 noćenja s polupansionom za 1 osobu u Hotelu Rio 3* u blizini skijališta Pinzolo s više od 150 km skijaških staza već od 2.395 kn!

+ 20% popusta za Wellness i Beauty Centar, popusti za smještaj djece ili odraslih na dodatnom ležaju, 4.1 - 11.1


Ocjena:
Sada samo 189kn Advent Graz i Zotter istrazite ponudu raskosne adventske destinacije i isprobajte najslasnije cokoladne delicije za 189 kn
Ocjena:
Sada samo 1098kn Wellness na Bledu 1 nocenje za dvoje s polupansionom u Hotelu Rikli Balance 4 uz neograniceno kupanje u termalnim bazenima za 1 098 kn
Wellness na Bledu - 1 noćenje za dvoje s polupansionom u Hotelu Rikli Balance 4* uz neograničeno kupanje u termalnim bazenima za 1.098 kn!

+ popust na saune, noćno kupanje, dijete do 6 godina gratis, korištenje 10.11. - 15.11., 17.11. - 29.11., 1.12. - 22.12.


Ocjena:
Sada samo 1473kn BLED 2 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Triglav 4 u cijoj je raskosi prije 100 godina uzivalo i staro habsbursko plemstvo
BLED - 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Triglav 4* u čijoj je raskoši prije 100 godina uživalo i staro habsburško plemstvo!

+ neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i finske saune, bogata večera uz 3 slijeda, do 15.12. za 1.473 kn!


Ocjena:
Sada samo 775kn Advent na austrijskim jezerima 2 dana s doruckom u hotelu 3 uz posjet Hallstattu St Gilgenu Kraljevskom jezeru i Berchtesgadenu za 775 kn
Advent na austrijskim jezerima - 2 dana s doručkom u hotelu 3* uz posjet Hallstattu, St. Gilgenu, Kraljevskom jezeru i Berchtesgadenu za 775 kn!

Osjetite božićni ugođaj na jezerima koja svojom ljepotom oduzimaju dah i kušajte blagdanske slastice, garantirani polazak 21.12.


Ocjena:
Sada samo 259kn Advent u Becu posjetite najpoznatiji i najveci bozicni sajam i neka vas obuzme blagdanski ugodjaj cjelodnevni izlet za 259 kn
Advent u Beču - posjetite najpoznatiji i najveći božićni sajam i neka vas obuzme blagdanski ugođaj - cjelodnevni izlet za 259 kn!

Posjetite Operu, Parlament, Hofburg, Kärtnerstrasse, Mariahilferstrasse, garantirani polasci 14.12. i 21.12.


Ocjena:
Sada samo 154kn Advent Graz dozivite caroliju popularne bozicne destinacije uz razgled Ledenih jaslica i uzivajte u blagdanskom ugodjaju uz kuhano vino za 154 kn
Ocjena:
Sada samo 180kn Advent u Mariazellu razgledajte najveci adventski vijenac na svijetu i kucicu izradjenu od 1000kg medenjaka u austrijskom svetistu za 180 kn
Ocjena:
Sada samo 628kn Terme Lendava 1 nocenje za dvije osobe s polupansionom u Hotelu Lipa 3 uz neograniceno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi od 628 kn
Terme Lendava - 1 noćenje za dvije osobe s polupansionom u Hotelu Lipa 3* uz neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi od 628 kn!

+ noćno kupanje vikendom, 1 ulazak u hotelske saune, djeca do 2 godine gratis, 23.11. do 20.12., 20.12. do 30.12.


Ocjena:
Sada samo 1963kn Wellness uzivanje u luksuznom Hotelu Livada Prestige 5 uz neograniceno kupanje u Termama 3000 2 nocenja s polupansionom za dvoje od 1 963 kn
Wellness uživanje u luksuznom Hotelu Livada Prestige 5* uz neograničeno kupanje u Termama 3000 - 2 noćenja s polupansionom za dvoje od 1.963 kn!

+ korištenje bazena u hotelu, animacijski program i poklon bon seoske čokoladarnice Passero, korištenje 30.11. - 26.12.


Ocjena:
Sada samo 850kn Advent u Munchenu uz posjet Innsbrucku u kojem se nalazi muzej Swarovski kristala 2 dana s doruckom u Hotelu Leonardo Royal 4 za 850 kn
Advent u Munchenu uz posjet Innsbrucku u kojem se nalazi muzej Swarovski kristala! 2 dana s doručkom u Hotelu Leonardo Royal 4* za 850 kn!

Pogledajte borbu Bavarca i Habsburgovaca na Marienplatzu i kupite super poklone na adventskom sajmu, polazak 21.12.


Ocjena:
Sada samo 650kn Advent u Milanu uz razgled Verone i Padove uzivajte u blagdanskom ugodjaju gradova glamura i romantike 2 dana s doruckom u hotelu 3 4 za 650 kn
Ocjena:
Sada samo 209kn Advent u Becu dozivite blagdansku caroliju carskog grada i posjetite najpoznatiji bozicni sajam na svijetu izlet s prijevozom za 209kn
Sada samo 269kn Nova godina u Becu luda zabava na Silvesterpfadu nizu koncerata i dogadjanja s kojima cete uplesati u novu u najboljem raspolozenju :
Nova godina u Beču - luda zabava na Silvesterpfadu, nizu koncerata i događanja s kojima ćete uplesati u novu u najboljem raspoloženju :)

Centar grada, Gradska vijećnica i park Prater su mjesta koja ne smijete zaobići - izlet 31.12. za 269 kn!


Sada samo 950kn Nova godina u Veroni uz posjet Gardalandu koji ce vas ocarati prigodnim blagdanskim programom 3 dana s doruckom u hotelu 3 i prijevozom
Nova godina u Veroni uz posjet Gardalandu koji će vas očarati prigodnim blagdanskim programom - 3 dana s doručkom u hotelu 3* i prijevozom!

Najluđi provod čeka vas na Piazzi Bra uz koncert uživo i raskošni vatromet, polazak 30.12. za 950 kn!


Ocjena:
Sada samo 675kn Prag provedite zimske praznike u Zlatnom gradu poznatom po finom gulasu i pivu 3 dana s doruckom u hotelu 3 i prijevozom od 675 kn
Prag - provedite zimske praznike u Zlatnom gradu poznatom po finom gulašu i pivu! 3 dana s doručkom u hotelu 3* i prijevozom od 675 kn!

Doživite gotičku ljepotu češke prijestolnice uz razgled s lokalnim vodičem, garantirani polazak 4. ili 10.1.


Ocjena:
Sada samo 439kn Venecija i otoci lagune 2 dana s prijevozom i doruckom u hotelu 3 Provedite zimske praznike otkrivajuci tajne prekrasnih otoka za 439 kn
Venecija i otoci lagune - 2 dana s prijevozom i doručkom u hotelu 3*!Provedite zimske praznike otkrivajući tajne prekrasnih otoka za 439 kn!

Uključena prezentacija izrade stakla na Muranu i posjet slikovitom Buranu, potrebna nadoplata brodića, polazak 4.1.
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x