SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Gardaland i Verona - zaboravite na sve brige uz lude vožnje u najvećom zabavnom parku o ovom dijelu Europe i upoznajte prekrasnu Veronu za 525 kn!


Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn

Sada samo:525.00kn
Sada samo:525.00kn Ponuda je istekla
Gardaland 

Ako se želite dobro zabaviti, zaboraviti na brige i upustite se u adrenalinske atrakcije, pravo je vrijeme da posjetite Gardaland. Ovaj zabavni park najveće je mjesto takvog tipa u ovom dijelu Europe, a svoju popularnost opravdava ponudom koja uključuje ponešto za sve uzraste. 

Iako je pri posjeti Gardalandu naglasak na adrenalinskim sadržajima poput Plavog tornada, Mammuta, Magične planine ili Space Vertiga, ovaj zabavni park nudi puno više od toga. Bogata gastronomska ponuda omogućuje vam da probate jela nekoliko različitih kuhinja. Također, u Gardalandu se uvijek možete opustiti uz predstave.

Upoznajte srednjovjekovnu raskoš Verone

Verona je sinonim za prekrasnu arhitekturu i bogatu srednjovjekovnu povijest, a svoju popularnost duguje i brojnim umjetničkim djelima koja su nastala unutar grada. Ova srednjovjekovna prijestolnica kulture smjestila se na pola puta između Milana i Venecije, pa je stoga nezaobilazno stajalište tijekom putovanja iz oba smjera. 

Osim što obiluje brojnim znamenitostima, još je zanimljivije da se većina atrakcija nalazi u staroj gradskoj jezgri. Stari dio grada odijeljen je od novoga rijekom Adige, a oni su povezani s 10 prekrasnih mostova. 

Budući da gotovo svaki talijanski grad na sjeveru ima status turističkog mjesta, Verona je često u sjeni svojih susjeda. Ipak, takav položaj je nepravedan, budući da se radi o mjestu koje će od vas odmah po dolasku tražiti da ostanete malo duže i upoznate što kriju pojedine ulice. 

Kako je Verona još prije nove ere postala rimska kolonija, u gradu se danas nalazi mnoštvo ostataka iz doba slavnih careva. Najpopularniji je svakako rimski amfiteatar i kazalište. Tijekom 11. i 12. stoljeća, u Veroni je izgrađeno mnoštvo renesansnih crkava, a grad je postao središte umjetnosti. 

Ipak, Verona je danas najpoznatija kao "grad romantike", i to upravo zbog Romea i Julije. Obilazak kuća mladih nesretnih ljubavnika uvijek je uvršteno u razgledavanje grada, a mnogi zbog toga biraju baš Veronu kao mjesto svog romantičkog izleta. 

Ovaj živopisan grad, u kojemu je do glavnih atrakcija moguće doći pješice, obuzet će vas svojom ljepotom. Usto, u gradu postoji mnoštvo kafića i restorana koji će vas mamiti okusima Italije. 

Plan putovanja

1. dan

Polazak iz Dugog Sela u 2:00. Ukrcaji u Zagrebu (okretište Dubrava, križanje Vukovarske i Držićeve, Av. Mall). Mogući ukrcaji u Karlovcu i Rijeci. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u zabavni park Gardaland pred otvaranje (10:00). Novac za ulaznice skuplja pratitelj u autobusu – 30 €. Podjela ulaznica i cjelodnevni boravak u parku u kojem vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg i najposjećenijeg zabavnog parka ovog dijela Europe: Plavi tornado, Mammut, Magična planina, Raptor, Oblivion – simulacija ulaska u „crnu rupu“, Slobodni pad, Space vertigo, Sequioia adventure, 4D kino, Magična kuća domaćina Gardalanda – malog dobroćudnog Prezzemola, Bijeg s Atlantide, Gusarska špilja… To su samo neke od privlačnih i atraktivnih vožnji u ovom iznimno zabavnom parku. U večernjim satima odlazak u hotel, smještaj i noćenje. Mogućnost večere u hotelu – doplata 13 € u autobusu pratitelju putovanja. (Potrebno je min. 20 prijavljenih osoba). 

2. dan 

Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja u pravcu Verone. Razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja – Piazza Brà, zidine Scaligeri, Maffeiano lapidarij, rimski amfiteatar – poznata veronska arena iz 1. st., šetnja atraktivnom trgovačkom ulicom Via Mazzini do glavnog gradskog trga – Piazze delle Erbe i trgovima u neposrednoj blizini koji su bili upravna sjedišta moćnih srednjovjekovnih vladara Verone – obitelji Scaligeri. Na njima se nalaze do danas očuvane palače Palazzo della Ragione, Palazzo del Capitano, Loggia del Consiglio… Sve završava remek – djelom gotičke nadgrobne umjetnosti – grobnicama Scaligerija. Uz Romeovu kuću slikovitom ulicom dolazimo do najstarijeg mosta – Ponte Di Pietra, iz rimskog razdoblja, te završavamo ispred Julijine kuće. Kuća je ujedno i muzej i može se posjetiti u slobodno vrijeme. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, kupovinu, šetnju gradom, posjet nekoj od gradskih znamenitosti poput Julijine kuće, veronske arene i sl., ili uživanje u nekom od brojnih restorana, kafića ili slastičarnica. U popodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb i Dugo Selo se očekuje u kasnim večernjim satima.

Slične ponude

Sada samo 1204.00kn Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostisce Pod Roglo 3 uz 2 nocenja s polupansionom i koristenjem whirlpoola za 1 204 kn
Luksuzni wellness odmor u Sloveniji za 2 osobe u Hotelu Gostišče Pod Roglo 3* uz 2 noćenja s polupansionom i korištenjem whirlpoola za 1.204 kn!

Opuštajući smještaj u Zreču podno planinskog vrha Rogla, dijete do 6 godina gratis ponuda, do 30.9.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x