SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Garantirani polazak za NOVU 2020. u SARAJEVO! Svijet Putovanja vodi Vas na 3 dana i 2 noćenja s doručkom u hotelu 3*, autobusnim prijevozom iz Zagreba i razgledom...samo 759 kn/osobi!

Prije:780kn
Sada samo:759kn
Sada samo:759kn Pogledaj detalje ponude
Za doček Nove godine zabavite se na putovanju i doživljaju kultnog Sarajeva! Kupon vrijedi isključivo za termin 30.12.2019.-01.01.2020.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x