SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 51% - Fredi plesni centar - početni tečaj latino ili latinoameričkih i društvenih plesova u jednoj od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj od 99 kn!

Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Prije:200kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Plesni studio Fredi

Jedna od najpoznatijih plesnih škola u Hrvatskoj s programom učenja standardnih, društvenih i latinsko - američkih plesova. Uz stručne voditelje u opuštenoj atmosferi kroz satove zabave i druženja na početnom tečaju naučite osnovne korake s najjednostavnijim plesnim figurama.Na višim stupnjevima usavršite stečeno plesno znanje obogaćeno s većim brojem figura, poboljšajte estetski dojam, stecite samostalnost i sigurnost u nastupu na plesnom podiju u školi s više od 27 godina iskustva.

U plesnom klubu Fredi startali su ili dio svoje plesne karijere gradili sudionici i pobjednici popularnog showa “Ples sa zvijezdama”. Zadovoljstvo je organizirati s njima povremene plesne radionice za vas!

Latinoamerički plesovi

Latinoamerički plesovi razlikuju se od standardnih (društvenih) plesova; oni svojim pokretima, kao i glazbom pričaju priču. Za latinoameričke plesove specifičan je pokret kukovima koji se rotiraju oko osi u natrag te pokreti lopaticama. Ovi plesovi su poznati po svom lepršavom stilu i strastvenom zanosu.

Latinoamerički plesovi pratili su razvoj glazbe, kako je glazba bivala brža ili jednostavnija tako su se mijenjali i koraci. Zbog raznovrsnosti i obilja glazbenih stilova, postoji i zadivljujuć broj plesova - njih čak 51.

Salsa je jedan od najdinamičnijih glazbenih stilova, a potiče od španjolske riječi za umak, sos. ;) Ovaj ples je po mnogim plesačima, najljepši jer se sastoji se od velikog broja okreta. Nastao je ubrzavanjem, modernizacijom i uljepšavanjem postojećih latino plesova, a najviše mambe, sone, ćaćaća.

Bachata je nastala kao nešto žešća varijanta tradicionalne narodne muzike Dominikanske republike - merenge. Osnovni rad nogu svodi se na seriju jednostavnih koraka koja proizvodi pokrete naprijed - natrag i u stranu. Karakteristika ovog plesa su senzualni pokreti kukovima i tijelom.

Tango je ples koji je kao i glazba sasvim drugačiji od ostalih popularnih latino plesova. Od svih plesova, tango ima najveću umjetničku dimenziju. Tako je svaki plesač umjetnik, a pokreti, figure i koraci jako izražajno sredstvo. U plesu dominira kontrast laganih zajedničkih koraka i naglih koraka.

Kizomba je ples u kojem je naglašen intiman kontakt partnera. Pokreti su naglašeno meki u kukovima i donjem dijelu tijela koji se kreću cirkularno i naprijed - natrag.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn Grupni treninzi  mjesec dana neograniceno u centru grada za 149 kn
Detalji ponude...
Grupni treninzi - mjesec dana neograničeno u centru grada za 149 kn!

Fit Boks, Kickbox, Pilates, Boot Camp, Yoga, Forma Drill, Senior fitness, Tabata, Zumba, Pump, Core i Booty


Ocjena:
Sada samo 38kn  AQUAPARK ADAMOVEC Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenima  iskoristivo svim danima u tjednu za samo 38 kn
Detalji ponude...
[AQUAPARK ADAMOVEC] Cjelodnevno kupanje na unutarnjim bazenima - iskoristivo svim danima u tjednu za samo 38 kn!

Divlja rijeka, bazen plaža, gejziri i dječji bazeni, djeca do 4 godine GRATIS ulaz


Ocjena:
Sada samo 149kn Grupni treninzi mjesec dana neograniceno  trampolin zumba fit life yoga piyo workout TRX u Studiju Baila za 149 kn
Detalji ponude...
Grupni treninzi mjesec dana neograničeno - trampolin, zumba, fit life, yoga, piyo, workout, TRX u Studiju Baila za 149 kn!

Kombinirajte SVE navedene treninge, postignite željenu figuru i osjećajte se bolje


Ocjena:
Sada samo 50kn Posljednja Freudova seansa  26 5 u 20h u Kazalistu Mala scena za 50 kn
Detalji ponude...
Posljednja Freudova seansa - 26.5. u 20h u Kazalištu Mala scena za 50 kn!

Izvrsno nadigravanje Marka Torjanca i Franje Dijaka u višestruko nagrađivanoj predstavi


Ocjena:
Sada samo 99kn  TERETANA 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja od 99 kn
Detalji ponude...
[TERETANA] 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 99 kn!

Želiš izgubiti višak kilograma, učvrstiti i oblikovati tijelo? Dovedi se u top formu u Fitness centru Trim Gym


[RAFTING NA CETINI] Avantura života u slikovitoj prirodi uz uključenu opremu, skippera i prijevoz od Omiša do startne pozicije za 179 kn!

Nakon plovidbe čeka vas osvježenje uz voćni desert i sok, a uspomene ćete sačuvati u obliku slika i videa na CD-u


[TERETANA] Mjesec dana neograničenog vježbanja u teretani Luka's gym za 99 kn!

Želite izgubiti višak kilograma i učvrstiti tijelo? Krenite s pripremama za ljeto na vrijeme i dovedite se u top formu


[PREDSTAVA] Postdiplomsko obrazovanje u Caffe baru Vinyl 27.5. u 18h - serija portreta iz svakodnevice odigrana 120 puta

Uživajte u izvedbi poznatog glumca Vilima Matule i profesionalnog glazbenika Igora Pavlice za samo 40 kn!


[TERETANA] Mjesec dana neograničenog vježbanja u prvom bodybuilding klubu u Hrvatskoj s više od 30 godina iskustva za 125 kn!

Za vrijeme vježbanja je dostupan osobni trener koji vam u bilo kojem slučaju može priskočiti u pomoć :)