SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ENGLESKI JEZIK - razina B2.1 u trajanju 40 školskih sati, tečaj uz maksimalnu prilagodbu potrebama polaznika i uključenu potvrdu za 899 kn!

Prije:1999kn
Sada samo:899kn
Prije:1999kn
Sada samo:899kn
Prije:1999kn
Sada samo:899kn
Prije:1999kn
Sada samo:899kn
Sada samo:899kn Ponuda je istekla
Tečaj engleskog

Tečajevi za odrasle podrazumijevaju klasičan tip tečaja koji se temelji na programu i smjernicama utvrđenim Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike – ZEROJ (eng. Common European Framework of Reverence for Languages – CEFRL/CEF. 

ZEROJ je temeljen na pretpostavci da se usvajanje znanja jezika odvija u pet jezičnih djelatnosti koje su sve jednako važne: jezične strukture (ili gramatika i vokabular), čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Osnovne informacije o tečaju:

 • svaki stupanj sastoji se od dva modula u trajanju od 40 školskih sati (npr.  A1 stupanj sastoji se od modula A1.1 i A1.2) 
 • nastava se održava dva puta tjedno u trajanju dva školska sata kroz period od deset tjedana
 • polaznicima dostupni e-materijali i on-line podrška 
 • redovita zaduženja za samostalan rad uz kontinuirano praćenje i povratne informacije 
 • po završetku drugog modula pojedinog stupnja polaznici pristupaju provjeri znanja u pisanom i usmenom obliku 


Kome su namijenjeni tečajevi?

Ovaj tip tečaja namijenjen je polaznicima koji u kratkom vremenskom roku žele usvojiti kompetencije pojedinog stupnja ili revidirati i nadopuniti postojeće poznavanje engleskog jezika. S obzirom na intenzivnu prirodu tečaja polaznici ne mogu očekivati napredak isključivo uz angažman tijekom nastave. 

Za usvajanje i utvrđivanje elemenata definiranih pojedinim programom potreban je individualan rad i predanost zacrtanom cilju. Uz detaljno objašnjenje gradiva naši predavači pobrinut će se da su svi polaznici upoznati s provjerenim metodama samostalnog rada.

Polaznici B2 razine stječu kapacitete za razumijevanje i izlaganje složenijih konkretnih i apstraktnih tema, uključujući i kompetencije stručnog izražavanja u vlastitom interesnom području.

Polaznici koji završe ovaj stupanj trebali bi bez poteškoća voditi suvisao razgovor s izvornim govornikom, kao i producirati jasno argumentirano izlaganje na širok spektar tema uz razmatranje različitih stajališta.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 35kn TESOL CERTIFIKAT Steknite svjetski priznati certifikat s kojim mozete predavati engleski diljem svijeta online tecaj u trajanju 120h za 35 kn
Ocjena:
Sada samo 38kn Online tecaj engleskog jezika u trajanju mjesec dana ucite na najvecoj edukacijskoj platformi na svijetu za samo 38 kn
Ocjena:
Sada samo 111kn Online strani jezici savladajte ucenje cak 5 jezika kroz 3 6 ili 12 mjeseci uz koristenje interaktivnih materijala od 111 kn
Online strani jezici - savladajte učenje čak 5 jezika kroz 3, 6 ili 12 mjeseci uz korištenje interaktivnih materijala od 111 kn!

Engleski, francuski, španjolski, njemački i talijanski kroz dijaloge, fotolekcije i diktate uz uključen certifikat


Ocjena:
Sada samo 59kn Strani jezici u centru grada voucher za 59 kn kojim umanjujete cijenu tecaja po izboru za cak 500 kn
Strani jezici u centru grada - voucher za 59 kn kojim umanjujete cijenu tečaja po izboru za čak 500 kn!

Engleski, njemački, talijanski, španjolski ili francuski jezik u školi ABC Strani jezici


Ocjena:
Sada samo 499kn Spanjolski jezik premium intenzivni tecaj razine A1 1 A1 2 A2 1 A2 2 u trajanju 20 skolskih sati u ABC stranim jezicima za 499 kn
Ocjena:
Sada samo 889kn NJEMACKI JEZIK tecaj A1 i A2 razine u trajanju 60 skolskih sati GRATIS 2 dodatna sata u Centru za poduke i prevodjenje Lanita za 889 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn FRANCUSKI JEZIK pocetni intenzivni tecaj u trajanju 20 skolskih sati za 299 kn
FRANCUSKI JEZIK - početni intenzivni tečaj u trajanju 20 školskih sati za 299 kn!

Savladajte jezik uz individualni pristup i uključene materijale; uz francusko vino tijekom nastave za potpuni doživljaj :)


Ocjena:
Sada samo 1990kn Njemacki jezik premium intenzivni tecaj razine A1 A2 uz ukljucen certifikat po zavrsetku u ABC stranim jezicima za 1 990 kn
Njemački jezik - premium intenzivni tečaj razine A1+ A2 uz uključen certifikat po završetku u ABC stranim jezicima za 1.990 kn!

Odaberite tečaj u trajanju 80 školskih sati + 1 sat kulture i steknite nova znanja, potrebna nadoplata materijala
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x