SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Doživite nezaboravnu pustolovinu i priče iz prošlosti i zaplovite Kupom na povijesnoj lađi Zora u trajanju 90 minuta vožnje uz piće dobrodošlice i tradicionalni kolač već od 50 kn!


Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn

Sada samo:50.00kn
Sada samo:50.00kn Ponuda je istekla
Lađarski izlet

Program

Žitna lađa Zora jedinstvena je replika 25 metara dugog drvenog povijesnog broda kakav je u 18. stoljeću plovio rijekom Kupom i povezivao Karlovac s dalekim Temišvarom i Dunavom. Izlet počinje u mjestu Brođani, 9 km od Karlovca gdje počinje vaš doživljaj pustolovine na vodi.

Prvo što ćete doživjeti bit će rijeka Kupa - pogled s visine na njeno smirujuće zelenilo i osjećaj stabilnosti njenog toka dok polako prolazi ispred vas i pogled na Zoru, predivan veliki drveni brod, stopljen s prirodom, težak i smiren u svojoj moći da vlada rijekom. 

Dočekat će vas zapovjednik broda i brodarci, riječni mornari koji će vam dočarati povijest plovidbe, skrenuti pozornost na staništa dabrova ili ispričati priču o potopljenim lađama, podvodnim crkvama.
Nakon kretanja i nekoliko trenutaka uživanja u krajoliku, čut ćete priče o povijesti područja; posebne dragocjenosti Kupe, priče o potopljenim lađama i napadima Turaka, o Kupi rijeci života, selima Kolapjana i Kelta uz koja ćete prolaziti, o velikim ribama pronađenima u rijeci, posebnosti flore i faune. Najmlađe će zabaviti brodskom sirena i zvonjava na brodskom zvonu, a najhrabriji će moći zakormilariti ovim velikim brodom. 

Za vrijeme plovidbe pred tobom se pruža prekrasan krajolik zelene Kupe i njenih obala, za bolji pogled možete prošetati palubom lađe, udahnuti predivan zrak, možeš i virnuti u kormilarsku kabinu, pogledati valove koje brodski motori rade ili jednostavno sjediti i ne raditi ništa. Na brodu ćete uživati u plovidbi uz glazbu, a možete kupiti kavu, domaće likere, rakije, pekmeze ili ručno rađene suvenire.

Pogled će vam plijeniti zvonici crkava koje Kupa obavija, ljepota Pokupske tradicijske arhitekture, bunkeri i srušeni željeznički most s graničarskom pričom iz Domovinskog rata, ali i svakodnevni stanari u čiji ćete dom zakoračiti – vretenca, bijele čaplje, divlje patke, a možda i neki šaran.

Rezervirajte svoj termin već danas i upustite se u nezaboravnu pustolovinu Kupom!

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x