SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Doživite najbolje iskustvo putovanja! S Best Travelom otisnite se na dvodnevni izlet u Salzburg i na austrijska jezera s uključenim prijevozom i 1 noćenjem s doručkom u hotelu 3* za samo 719 kn/osobi!

Prije:740kn
Sada samo:719kn
Sada samo:719kn Pogledaj detalje ponude
Vikend 14.-15.12.19. rezervirajte za prekrasno putovanje u čaroban Salzburg i austrijska jezera koja oduzimaju dah... Kupon vrijedi isključivo za termin 14.-15.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x