SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Dočekajte NOVU GODINU uz veselu atmosferu Sarajeva i nastup Željka Joksimovića!! Darojković Promet Vas tradicionalno vodi na 1 dan uz prijevoz autobusom za 239kn po osobi!

Prije:260kn
Sada samo:239kn
Sada samo:239kn Pogledaj detalje ponude
Slavite na glavnom trgu ili tulumarite u jednom od mnogobrojnih klubova i barova! Povratak za Zagreb kreće oko 02:00h! Kupon vrijedi za termin: 31.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x