SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DOČEK 2020. u BUDVI i CRNOJ GORI! Otputujte sa Svijetom Putovanja na 4 dana s 3 noćenja i doručkom u hotelu 3*, autobusnim prijevozom iz Zagreba, razgledima i pratiteljem za samo 1249 kn/osobi!

Prije:1290kn
Sada samo:1249kn
Sada samo:1249kn Pogledaj detalje ponude
Cijena aranžmana uključuje prijevoz autobusom prema programu putovanja, licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja, 3 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u Budvi, u dvokrevetnoj sobi, razglede po programu, razgled Budve u pratnji turističkog pratitelja, jamčevinu, troškove organizacije i prodaje putovanja! Kupon vrijedi za 29.12.2019. – 01.01.2020.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x