SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DINAMIČKA YOGA - mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn!

Prije:300kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Pogledaj detalje ponude
Dinamička yoga

Dinamička yoga moderan je oblik znanja yoge starog preko 6.000 godina.
Ona se bazira na ravnoteži tijela, uma i duha te povećanju vitalne energije. Prilagođena je potrebama i načinu života modernog čovjeka.

Yoga se tradicionalno sastoji od osam koraka: moralnih pravila, položaja sjedenja u kontemplaciji, kontrole disanja, povlačenje osjetila, meditacije i transa. Kako dinamička yoga ipak teži zadovoljavanju potreba suvremenog čovjeka treninzi će obuhvatiti: vježbe razgibavanja, vježbe za kralježnicu, jačanje lokomotornog sustava, metabolizma i živčanog sustava. Nadalje, izvoditi će se vježbe koje će pomoći poboljšanju cirkulacije, vježbe disanja, vježbe za neutralizaciju umora, napetosti i stresa te za unapređenje mentalnog zdravlja.

Redovitim vježbanjem i brigom o svome zdravlju razvija se disciplina u svim životnim područjima, jača se i smiruje um, poboljšava koncentracija, pozornost i svjesnost u svakodnevnom životu.

Uključite se na treninge dinamičke yoge - uskladite tijelo i um te uklonite brige i stres. :)

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 159kn GRUPNI TRENINZI  mjesec dana neogranicenog vjezbanja kombinirajte cak 12 razlicitih programa ili odaberite vama najdrazi za 159 kn
GRUPNI TRENINZI - mjesec dana neograničenog vježbanja, kombinirajte čak 12 različitih programa ili odaberite vama najdraži za 159 kn!

Ne čekajte sljedeći mjesec, nego krenite s vježbanjem već SADA uz Zumbu, Pilates, Fusion Hi- Lo i mnoge druge


Ocjena:
Sada samo 149kn Magic Well kruzni trening za zene najveci lanac zenskih fitness klubova u Hrvatskoj  mjesec dana neogranicenog vjezbanja za 149 kn
Sada samo 99kn DINAMICKA YOGA  mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn
DINAMIČKA YOGA - mjesec dana treninga 2 puta tjedno za samo 99 kn!

Poboljšajte fizičko stanje, cirkulaciju, metabolizam i kompletni živčani sustav pomoću drevnih metoda rekreacijeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x