SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Dijagnosticiranje glaukoma u Očnoj poliklinici dr. Vukas - obavite sve preglede potrebne za utvrđivanje jednog od vodećih uzroka sljepoće za 899 kn!

Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Prije:1500kn
Sada samo:899kn
Sada samo:899kn Pogledaj detalje ponude
Brigu o vidu prepustite Očnoj poliklinici dr. Vukas s preko 20 godina iskustva!

Glaukomska bolest je neurodegenerativna bolest vidnog živca koja vodi do postupnog trajnog gubitka vida. Glaukom je ujedno jedan od vodećih uzroka sljepoće u svijetu te je usko povezan s povišenim očnim tlakom, iako ne mora nužno biti tako.

Kada bi se za otkrivanje glaukoma radilo samo mjerenje očnog tlaka, vjerojatnost postavljanja točne dijagnoze bi iznosila oko 50%. Upravo zato u suradnji s Očnom poliklinikom dr. Vukas dogovorili smo paket pregleda koji omogućuju ciljano otkrivanje glaukoma i postavljanje točne dijagnoze. 

Glaukom se javlja u svim dobnim skupinama, uključujući i djecu, s najvećom učestalošću u starijoj životnoj dobi. U svom početku glaukom nema očnih simptoma koji bi upozorili pacijenta da se nešto događa s vidom, zbog čega se često naziva i “tihi ubojica vida”. Upravo zbog toga glaukom treba ciljano tražiti i unaprijed spriječiti prije nego li napravi velika oštećenja. 

Ako se bolest ne stavi pod kontrolu mogu se javiti simptomi poput boli unutar ili iza očne jabučice, glavobolje, crvenila oka, nelagoda u očima. Ako osjetite bilo koji od tih simptoma, svakako je preporučljivo učiniti pregled u cilju postavljanja točne dijagnoze i pravovremenog liječenja. 

Stoga smo u suradnji s Poliklinikom dr. Vukas dogovorili paket pregleda za dijagnosticiranje glaukoma i to po izuzetno privlačnoj cijeni.

Zašto Očna poliklinika dr. Vukas?

Zahvaljujući velikoj stručnosti poliklinika je odabir i poznatih osoba poput rukometaša Ivana Balića, manekenke Helene Šopar i skladatelja Zvonka Špišića.

Poliklinika je započela s radom 1995. godine, a konstantno ulažu u novu tehnologiju i u edukaciju svog tima kako bi pratili najmodernije svjetske trendove te na taj način pružali pacijentima najbolju moguću njegu.

Njihov medicinski tim osposobljen je za sve vrste problematike bilo da se radi o dijagnostici ili kirurgiji, spremni su i za najkompliciranije slučajeve.

Postanite dio obitelji zadovoljnih pacijenata Očne poliklinike dr.Vukas i već danas iskoristite ovu posebnu ponudu!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 199kn Kompletan oftamoloski pregled uz mjerenje ocnog tlaka provjeru vidne ostrine i pregled ocne pozadine za odrasle i djecu za 199 kn
Kompletan oftamološki pregled uz mjerenje očnog tlaka, provjeru vidne oštrine i pregled očne pozadine za odrasle i djecu za 199 kn!

+10% popusta na kupnju naočala! Prepustite se stručnim rukama dr.sc. Liane Ritz Mutevelić s preko 25 godina iskustva


Ocjena:
Sada samo 299kn Kompletne dioptrijske naocale s okvirima i staklom sa zastitnim slojem protiv grebanja uz GRATIS pregled vida u Optici Mibo Lens za 299 kn
Kompletne dioptrijske naočale s okvirima i staklom sa zaštitnim slojem protiv grebanja uz GRATIS pregled vida u Optici Mibo Lens za 299 kn!

Povjerite svoj vid optici s više od 30 godina iskustva, moguće korištenje na Poljanicama, Vrbanima ili Kvatriću


Ocjena:
Sada samo 99kn Kompletan oftalmoloski pregled u Poliklinici Optotim  pridruzite se tisucama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn
Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici Optotim - pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika ponude za samo 99 kn!

+ 50% popusta na kompletne dioptrijske naočale i 30% popusta na paket kontaktnih leća s otopinom, korištenje od 13.3.


Ocjena:
Sada samo 89kn PREGLED VIDA  pregled za korekcijske naocale i mjerenje ocnog tlaka uz pregled prednjeg segmenta oka i kontrolu suznog filma za 89 kn
PREGLED VIDA - pregled za korekcijske naočale i mjerenje očnog tlaka uz pregled prednjeg segmenta oka i kontrolu suznog filma za 89 kn!

+ 20% popusta na kompletne dioptrijske naočale u akcijskoj ponudi i 20% popusta na sunčane naočale


Ocjena:
Sada samo 899kn Dijagnosticiranje glaukoma u Ocnoj poliklinici dr Vukas  obavite sve preglede potrebne za utvrdjivanje jednog od vodecih uzroka sljepoce za 899 kn
Dijagnosticiranje glaukoma u Očnoj poliklinici dr. Vukas - obavite sve preglede potrebne za utvrđivanje jednog od vodećih uzroka sljepoće za 899 kn!

Mjerenje očnog tlaka i vidne oštrine, pregled očne pozadine, analiza vidnog živca i žute pjege uz pregled oftalmologaOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x