Detaljan pregled cijelog tijela uz sistematski pregled za žene i na vrijeme otkrijte bolesti u Poliklinici Kvarantan

Sada samo: €123.95

Sada samo: €123.95

Sada samo: €123.95

Sada samo: €123.95

Sada samo: €123.95

Sada samo: €123.95

Sada samo: €123.95

Sada samo:€123.95 Pogledaj detalje ponude
Obavite cjelovit, detaljan pregled cijelog tijela i većine organa u Poliklinici Kvarantan!
Sistematski pregled obuhvaća:

➜ detaljan razgovor s pregledanikom
➜ klinički pregled svih organskih sistema
➜ opsežne laboratorijske pretrage: kompletna krvna slika, SE, jetreni enzimi (AST, ALT, GGT), šećer u krvi (GUK), urea, kreatinin, urati, bilirubin, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi, FE, UIBC, TIBC, K, Na
➜ elektrokardiogram - EKG
➜ ultrazvuk vrata (limfni čvorovi, žlijezde slinovnice i štitnjača)
➜ ultrazvuk dojki
➜ ultrazvuk trbuha

Svi pregledi i pretrage su bezbolni.
Najvažnija svrha sistematskog pregleda je rano otkrivanje bolesti i pravovremeni početak liječenja. Užurbana svakodnevica modernog čovjeka, nezdrav život, loša prehrana, stres i nedovoljna tjelesna aktivnost glavni su čimbenik nastanka bolesti. 
Na prvom mjestu po učestalosti i smrtnosti su krvožilne bolesti poput začepljenja krvnih žila, srčanog udara, angine pektoris i slično. Nakon njih slijede maligne bolesti, bolesti dišnih puteva, reumatske i druge bolesti. 
Rizični čimbenici za sva navedena oboljenja moguće je otkriti prilikom sistematskog problema. Ranim otkrivanjem i prilagodbom životnih navika moguće je zaustaviti bolest u nastanku i produljiti zdravlje.
Ne čekajte simptome! Djelujte odmah i zaustavite bolest!
Poliklinika Kvarantan koncipirala je sistematski pregled kao pregled radi prevencije razvoja opasnih bolesti. Znači da sistematski pregledi trebaju na vrijeme otkriti neku opasnu bolest i spriječiti njen razvoj. Sistematski pregledi prilagođeni su svakom pojedinom pacijentu ovisno o njegovoj dobi, dosadašnjim bolestima i aktualnim smetnjama.

Primarijus dr. Marino Kvarantan će, nakon što su gotovi svi nalazi, još jednom porazgovarati s vama, objasniti nalaze, dati usmene i pismene upute o lijekovima.

Prim.dr. Marino Kvarantan, specijalist interne medicine

Primarijus dr. Kvarantan je 1980. godine diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a specijalistički ispit iz interne medicine s odličnim uspjehom položio je 1990. godine. Svoje znanje je usavršio na brojnim tečajevima u Zagrebu poput ''Napredne ultrasonografije dojke'', ''Ultrazvuka vratnih organa'', tečaja ultrazvuka u kliničkoj gastroenterologiji i hepatologiji te iz ultrazvuka i intervencijskog ultrazvuka u Italiji.

2009. godine dodijeljen mu je naslov primarijusa, a iste te godine osniva Polikliniku Kvarantan.