SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Darojković Promet Vas vodi na predivan, čarobni advent u Beču uz prijevoz, pratitelja putovanja, panoramski razgled Beča za samo 209kn po osobi.

Prije:230kn
Sada samo:209kn
Sada samo:209kn Pogledaj detalje ponude
Prije kupnje kupona izaberite željenu opciju jer kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 07.12.2019. ili 21.12.2019. Polazak je iz Dugog Sela sa stanicama u Sesvetama, Dubravi i Zagrebu kod Antunovića.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x