SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Darojković Promet Vas poziva na jednodnevni izlet autobusom u KLAGENFURT MINIMUNDUS za samo 159 kn/osobi! Upoznajte svijet u malom koji će razveseliti sve generacije!

Prije:180kn
Sada samo:159kn
Sada samo:159kn Pogledaj detalje ponude
Posjetite jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura i jednu od najljepših starih gradskih jezgri u Austriji - Klagenfurt! Kupon vrijedi za odabrani termin: 14.09. / 12.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x