SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ceragem tretman kralježnice u trajanju 40 minuta - uključuje masažu, akupresuru, tretman toplinom, kiropraktiku i infracrvene zrake za samo 99 kn!

Prije:190.00kn
Sada samo:99.00kn
Prije:190.00kn
Sada samo:99.00kn
Sada samo:99.00kn Pogledaj detalje ponude
Ceragem - termomasažni tretman kralježnice!

Bolesti kralježnice uzrokovane sjedilačkim načinom života i smanjenom fizičkom aktivnošću sve su češća pojava u današnje vrijeme. Kralježnica je isprepletena mnoštvom živaca i krvnih žila te čini važan dio ljudskog organizma. Njezino oštećenje uzrok je različitih problema poput smanjene pokretljivosti i bolova pa je stoga skrb za njezino zdravlje vrlo važna.

Termomasažni tretman uvelike doprinosi boljoj funkcionalnosti i zdravlju kralježnice, a uključuje toplinu, masažu, kiropraktiku, akupresuru i infracrvene zrake.

Tretman nema nuspojava ni kontraindikacija!

Masaža opušta mišiće i tetive oslobađajući tako pritisak deblokadom živaca i postavljanjem same kralježnice u njen pravilan i prirodan položaj. Masažer Ceragem djeluje tako da učvršćuje mišiće i ligamente povećavajući njihovu elastičnost i ubrzavajući krvotok i protok limfe što dovodi do povećanja imuniteta i poboljšavanja funkcije organa.

Akupresura je naziv za kinesku terapeutsku metodu koja dovodi do ravnoteže ili deblokade energije u tijelu.

Tretman toplinom je tehnika koja se koristi u istočnjačkoj tradicionalnoj medicini. Specijalno konstruirani projektor Ceragem dovodi do stimulacije i ubrzavanja protoka krvi u leđima te poboljšavanja protoka energije smanjujući mišićnu napetost.

Kiropraktika -  cijelo tijelo bolje funkcionira korekcijom poremećaja kralježnice nastalih svakodnevnim aktivnostima. Upravo upotrebom Ceragema opuštaju se leđni mišići i stimuliraju živci kralježnice.

Duge infracrvene zrake poboljšavaju funkciju i ubrzavaju rast žive stanice. Kako tjelesna temperatura raste djelovanjem infracrvenih zraka, aktiviraju se molekule vode i povećava razina kisika, čime se eliminiraju masti i toksini te ubrzava protok krvi. Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 199.00kn Medicinska masaza cijelog tijela u trajanju 60 minuta u Poliklinici Djuric za 199 kn
Medicinska masaža cijelog tijela u trajanju 60 minuta u Poliklinici Đurić za 199 kn!

Prepustite se u stručne ruke fizioterapeuta i riješite se napetosti, bolova te ukočenosti mišića i zglobova


Ocjena:
Sada samo 250.00kn Specijalisticki pregled ortopeda i konzultacije u Poliklinici Djuric za 250 kn
Specijalistički pregled ortopeda i konzultacije u Poliklinici Đurić za 250 kn!

Ako osjećate preskakanje zglobova ili bol u kostima, reagirajte odmah


Ocjena:
Sada samo 275.00kn Diskus hernija vise nije bauk uz FDM tretman  prva neinvazivna alternativa operaciji kraljeznice dostupna u Hrvatskoj uz kiro tretman i terapiju ultrazvukom za 275 kn
Sada samo 99.00kn Tretman kiropraktike i osteopatije  pregled elektrostimulacija akupresura i manipulacija u centru za kraljeznicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn
Tretman kiropraktike i osteopatije - pregled, elektrostimulacija, akupresura i manipulacija u centru za kralježnicu Arcus u Velikoj Gorici za samo 99 kn!

Najčešće se koristi za liječenje lokomotornih i funkcionalnih tegoba kao što su bolovi u vratu i ramenima


Sada samo 99.00kn Ceragem tretman kraljeznice u trajanju 40 minuta  ukljucuje masazu akupresuru tretman toplinom kiropraktiku i infracrvene zrake za samo 99 kn
Ceragem tretman kralježnice u trajanju 40 minuta - uključuje masažu, akupresuru, tretman toplinom, kiropraktiku i infracrvene zrake za samo 99 kn!

Termomasaža otklanja bolove, poboljšava pokretljivost, snižava krvni tlak, otklanja stres, jača imunitet


Ocjena:
Sada samo 240.00kn Paket fizikalne terapije  medicinska masaza u trajanju 30 minuta uz specijalne tehnike i 2 pasivne procedure po potrebi pacijenta za 240 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x