SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Budite i Vi dio Dana sjećanja na Vukovar... U aranžmanu Autoturist Parka otputujte 17.11. u Vukovar i upoznajte njegovu povijest s uključenim autobusnim prijevozom iz Zagreba.

Prije:250kn
Sada samo:229kn
Sada samo:229kn Pogledaj detalje ponude
U nedjelju 17.11. posjetite Vukovar i osjetite povijest grada simbola stradanja Hrvatske u Domovinskom ratu posjetom u Vukovarsku bolnicu - muzej, Memorijalno groblje žrtava Domovinskog rata i Muzej vučedolske kulture. Kupon vrijedi za 17.11.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x