Blefaroplastika - pomladite se uz zahvat na oba oka i uključenu anesteziju i kontrolu nakon zahvata uz NAJdoktora Bojana Ignatovskog u Poliklinici Arcadia

Sada samo: €530.00

Sada samo: €530.00

Sada samo: €530.00

Sada samo: €530.00

Sada samo: €530.00

Sada samo: €530.00

Sada samo: €530.00

Sada samo:€530.00 Pogledaj detalje ponude
Korekcija vjeđa

Estetska korekcija vjeđa pomlađuje i do 10 godina, a rezultati su trajni!

Radi se o estetskom kirurškom zahvatu koji se izvodi na gornjim ili donjim očnim kapcima te spada u estetske zahvate pomlađivanja. Upravo koža na kapcima najbrže stari, a zbog starenjem uzrokovane neelastičnosti vezivnog tkiva, na gornjim kapcima stvara se "višak" kože. Ti nabori poput jastučića svojom težinom povlače rub očiju prema dolje i licu daju starački izgled.

Na donjim kapcima promjene se mogu vidjeti već nakon tridesete godine života, koža potamni, omlohavi, stvaraju se prve bore, a masni jastučići su sve uočljiviji.

Tijek zahvata

U razgovoru s liječnikom dobit ćete osnovne informacije o zahvatu, postoperativnom tijeku te njezi nakon zahvata. Sam zahvat traje oko 45 minuta, a dva sata nakon zahvata klijent odlazi na kućnu njegu.

Preporučuje se stavljanje obloga od kamilice na oči. Šavovi se vade četvrti dan nakon zahvata, a već 14 dana nakon zahvata ožiljci na kapcima gotovo su nevidljivi. Preporučuje se kontrola konačnog izgleda kapaka 3 mjeseca nakon zahvata.

Pročitajte detaljnije o kirurškoj tehnici.

mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, studij medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno - istraživačkim radom te aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz Plastično - rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije. Plastičnom kirurgijom bavi se već 25 godina. 



O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske. Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike nude vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, a o vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.