SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Biorezonantno testiranje uz test intolerancije na 540 namirnica - dijagnosticirajte potencijalne uzroke bolesti u ranoj fazi i ojačajte imunitet za 599 kn!

Prije:2000.00kn
Sada samo:599.00kn
Prije:2000.00kn
Sada samo:599.00kn
Sada samo:599.00kn Ponuda je istekla
Vratite stanice u tijelu u prirodnu ravnotežu!

U današnje vrijeme sve češće pravilnu i ujednačenu prehranu zanemarujemo zbog obaveza koja nam nameće užurbani način života. Nedostatak vremena od nas često traži konzumaciju brze hrane ili jela koju zahtijevaju vrlo malo truda oko pripreme. Usto, obroke preskačemo, jedemo kad stignemo i - ugrožavamo si zdravlje. Bitno je dodati da opće stanje našeg organizma može biti narušeno i zbog utjecaja okoline.

Ono što unosimo u organizam ili ono što kao vanjski faktor djeluje na nas, prenosi određene informacije do stanica i stvara narušen odnos između stanica. Organizam se time opterećuje i bitno se narušava zdravlje, što može dovesti i do pojava bolesti. 


Što je biorezonanca?

Biorezonanca je neinvazivna metoda s novim pristupom u dijagnosticiranju i terapiji koja pomaže našem tijelu povratak u ravnotežu. Koristi elektromagnetske frekvencije za otkrivanje i tretiranje patologija, bakterija, virusa i parazita, kao i toksina, teških metala i drugih štetnih tvari.

Čemu služi biorezonanca?

Dijagnosticira prave, često skrivene, uzroke bolesti u najranijoj fazi, dok u tijelu još nema organskih promjena. Primjenjuje se i kao nadopuna, u kombinaciji s bilo kojom drugom vrstom konzervativnog liječenja.

Biorezonantna metoda pomaže kod:

 • otkrivanja sustava i organa s funkcionalnim ili strukturalnim promjenama prevencije bolesti 
 • jačanja imuniteta
 • otkrivanja netrpeljivosti na hranu (intolerancija) i aditive, alergija svih vrsta
 • otkrivanja prisutnosti virusa, bakterija, gljivica, parazita i mikroorganizama
 • detektiranja teških metala i toksina u tijelu
 • jačanja pojedinih organa; postizanja idealne tjelesne težine
 • bolje izdržljivosti kod sportaša
 • otkrivanje kako pojedini preparat ili hrana utječe na pojedini organ
 • određivanje individualne terapije


Što je intolerancija na hranu?


Intolerancija na hranu je škodljiva, često zakašnjela reakcija na hranu, piće, prehrambeni aditiv ili sastojak u hrani koji proizvodi simptome u jednom ili više organa i sustava, ali nije alergija na hranu. Kod odraslih, neki oblik nepodnošenja hrane pogađa otprilike 20 posto populacije. 

Pritom se intolerancije javljaju kod 15 posto populacije, a alergije tek kod 2-5 posto osoba. 

Najčešći simptomi intolerancije na hranu su: grčevi u trbuhu, nadutost, mučnina, vjetrovi, proljev, zatvor i sindrom iritabilnog crijeva kožni problemi poput osipa, suhe kože, svrbeža, urtikarije, angioedema, dermatitisa, akni, psorijaze i ekcema respiratorni problemi poput suhoga kašlja, astme, nadražaja ždrijela, otoka nosne sluznice, rinitisa ili sinusitisa neurološki problemi, a oni se očituju kroz glavobolju, migrene, vrtoglavicama i omaglicu psihološki problemi poput tjeskobe, gubitka motivacije, lošeg raspoloženja, umora...

Na temelju dobivenih rezultata određene namirnice izbacuju se iz prehrane na određeno vrijeme. Tijelo koje se oslobodilo opterećenja počinje bolje i kvalitetnije iskorištavati namirnice koje su dobre za njega. Poboljšava se cjelokupni metabolizam, probava, te se eliminiraju suvišno nakupljeni kilogrami bez dijete i gladi.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299.00kn PRESTANAK PUSENJA tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
PRESTANAK PUŠENJA - tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!


Ocjena:
Sada samo 799.00kn Sistematski od A do Z pregled za zene u Poliklinici Dr Zora Profozic za 799 kn
Sistematski od A do Ž - pregled za žene u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 799 kn!

Ginekološki, analiza krvi i urina, UZV abdomena i dojki ili štitnjače, internistički pregled i EKG, spirometrija ili pregled vida


Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi NIZA CIJENA Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Sada samo 140.00kn Rucna limfna drenaza po Emmettu za odrasle u trajanju 45 minuta za 140 kn
Ručna limfna drenaža po Emmettu za odrasle u trajanju 45 minuta za 140 kn!

Tehnika pritisaka na određene točke pomaže boljem protoku limfe, smanjuje krvni tlak i poboljšava san


Ocjena:
Sada samo 299.00kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 ili 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 299 kn

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x