SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Biorezonantno testiranje uz test intolerancije na 540 namirnica - dijagnosticirajte potencijalne uzroke bolesti u ranoj fazi i ojačajte imunitet za 599 kn!

Prije:2000kn
Sada samo:599kn
Prije:2000kn
Sada samo:599kn
Sada samo:599kn Pogledaj detalje ponude
Vratite stanice u tijelu u prirodnu ravnotežu!

U današnje vrijeme sve češće pravilnu i ujednačenu prehranu zanemarujemo zbog obaveza koja nam nameće užurbani način života. Nedostatak vremena od nas često traži konzumaciju brze hrane ili jela koju zahtijevaju vrlo malo truda oko pripreme. Usto, obroke preskačemo, jedemo kad stignemo i - ugrožavamo si zdravlje. Bitno je dodati da opće stanje našeg organizma može biti narušeno i zbog utjecaja okoline.

Ono što unosimo u organizam ili ono što kao vanjski faktor djeluje na nas, prenosi određene informacije do stanica i stvara narušen odnos između stanica. Organizam se time opterećuje i bitno se narušava zdravlje, što može dovesti i do pojava bolesti. 


Što je biorezonanca?

Biorezonanca je neinvazivna metoda s novim pristupom u dijagnosticiranju i terapiji koja pomaže našem tijelu povratak u ravnotežu. Koristi elektromagnetske frekvencije za otkrivanje i tretiranje patologija, bakterija, virusa i parazita, kao i toksina, teških metala i drugih štetnih tvari.

Čemu služi biorezonanca?

Dijagnosticira prave, često skrivene, uzroke bolesti u najranijoj fazi, dok u tijelu još nema organskih promjena. Primjenjuje se i kao nadopuna, u kombinaciji s bilo kojom drugom vrstom konzervativnog liječenja.

Biorezonantna metoda pomaže kod:

 • otkrivanja sustava i organa s funkcionalnim ili strukturalnim promjenama prevencije bolesti 
 • jačanja imuniteta
 • otkrivanja netrpeljivosti na hranu (intolerancija) i aditive, alergija svih vrsta
 • otkrivanja prisutnosti virusa, bakterija, gljivica, parazita i mikroorganizama
 • detektiranja teških metala i toksina u tijelu
 • jačanja pojedinih organa; postizanja idealne tjelesne težine
 • bolje izdržljivosti kod sportaša
 • otkrivanje kako pojedini preparat ili hrana utječe na pojedini organ
 • određivanje individualne terapije


Što je intolerancija na hranu?


Intolerancija na hranu je škodljiva, često zakašnjela reakcija na hranu, piće, prehrambeni aditiv ili sastojak u hrani koji proizvodi simptome u jednom ili više organa i sustava, ali nije alergija na hranu. Kod odraslih, neki oblik nepodnošenja hrane pogađa otprilike 20 posto populacije. 

Pritom se intolerancije javljaju kod 15 posto populacije, a alergije tek kod 2-5 posto osoba. 

Najčešći simptomi intolerancije na hranu su: grčevi u trbuhu, nadutost, mučnina, vjetrovi, proljev, zatvor i sindrom iritabilnog crijeva kožni problemi poput osipa, suhe kože, svrbeža, urtikarije, angioedema, dermatitisa, akni, psorijaze i ekcema respiratorni problemi poput suhoga kašlja, astme, nadražaja ždrijela, otoka nosne sluznice, rinitisa ili sinusitisa neurološki problemi, a oni se očituju kroz glavobolju, migrene, vrtoglavicama i omaglicu psihološki problemi poput tjeskobe, gubitka motivacije, lošeg raspoloženja, umora...

Na temelju dobivenih rezultata određene namirnice izbacuju se iz prehrane na određeno vrijeme. Tijelo koje se oslobodilo opterećenja počinje bolje i kvalitetnije iskorištavati namirnice koje su dobre za njega. Poboljšava se cjelokupni metabolizam, probava, te se eliminiraju suvišno nakupljeni kilogrami bez dijete i gladi.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 384kn Subspecijalisticki pregled u Poliklinici Kvarantan kod primarijus dr Mirne Sentic specijalistice za imunoloske i reumatoloske bolesti za 384 kn
Subspecijalistički pregled u Poliklinici Kvarantan kod primarijus dr. Mirne Sentić, specijalistice za imunološke i reumatološke bolesti za 384 kn!

Uključuje detaljan razgovor, klinički pregled, pregled donesene dokumentacije i nalaza, preporuku za terapiju i pretrage


Ocjena:
Sada samo 229kn KOPITARNA NATIKACE uz ukljucenu dostavu za 229 kn Udobne kozne vrhunske izrade i modernog dizajna
KOPITARNA NATIKAČE uz uključenu dostavu za 229 kn! Udobne, kožne, vrhunske izrade i modernog dizajna!

Za žene i muškarce, u crnoj ili bijeloj boji, dostupne veličine od 35 do 47 (Tagovi: Top 10)


Sada samo 99kn AMQAT analiza tijela u samo nekoliko minuta steknite uvid u stanje cjelokupnog organizma uz ukljuceno savjetovanje za samo 99 kn
AMQAT analiza tijela - u samo nekoliko minuta steknite uvid u stanje cjelokupnog organizma uz uključeno savjetovanje za samo 99 kn!

Analiza se radi bez vađenja krvi i zračenja uz najmoderniju tehnologiju u centru za kralježnicu Arcus


Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi NIZA CIJENA Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Ocjena:
Sada samo 1500kn DETALJNA NLS ANALIZA Pregledom svih organa i sustava pronalazi se uzrok bolesti te daje siroka preporuka za oporavak organizma za 1 500 kn
[DETALJNA NLS ANALIZA] Pregledom svih organa i sustava pronalazi se uzrok bolesti te daje široka preporuka za oporavak organizma za 1.500 kn!

Očitavaju se nalazi krvi, urina, hormona, enzima, minerala i vitamina, analizira mikroflora i alergeni uz test intolerancije
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x