SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Bier und Spaß na OKTOBERFESTU u Münchenu! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet i legendarni festival piva s autobusnim prijevozom iz Zagreba i razgledom!

Prije:350kn
Sada samo:329kn
Sada samo:329kn Pogledaj detalje ponude
Brojimo još sitno do svjetski poznatog događaja posvećenog pivama! Izaberite termin i zabavite se s prijateljima, kolegama ili obitelji! Kupon vrijedi za datume: 21.09. / 28.09. / 05.10.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x