SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Beč, Bratislava, Budimpešta! Priuštite si idilično putovanje za uspješan početak nove godine - 3 dana u hotelu 3* uz uključen prijevoz za 979 kn!


Sada samo:979.00kn

Sada samo:979.00kn

Sada samo:979.00kn

Sada samo:979.00kn

Sada samo:979.00kn
Sada samo:979.00kn Ponuda je istekla
Idilično putovanje za obećavajući početak nove godine!

Beč - prijestolnica kulture!

Povijest glavnog grada Austrije seže sve do prvog stoljeća poslije Krista, kada su Rimljani osnovali vojnu utvrdu Vindobonu. Današnju sliku grada obilježio je prije svega barok, naročito za vrijeme vladavine carice Marije Terezije i cara Franje Josipa, koji je dao sagraditi luksuzni bečki Ring ili Ringstraße. 

Danas je to grad glazbe, baroka, bogate kulturne ostavštine, obilja zabavnih i gastronomskih ponuda!

Jedna od najutjecajnijih opernih kuća u svijetu Staatsoper, Muzej povijesti umjetnosti koji čuva neprocjenjivo svjetsko blago i umjetnine, a u sredini 20 m visok spomenik slavnoj vladarici Mariji Tereziji, zavjetna crkva – Votivkirche te najstarija sačuvana crkva na području Beča Ruprechtskirche, samo su dio povijesne idle koju će vam pružiti ovaj grad.

Bratislava - glavni grad Slovačke, samo 60 km udaljenosti od Beča!

Ovaj simpatičan grad smješten na obala Dunava otkrit će vam svoju bogatu kulturnu jezgru koja se ističe Grassalkovićevom palačom iz 18. st., današnjom predsjedničkom rezidencijom. Osim toga, važno je istaknuti i raskoš katedralu sv. Martina, krunidbene crkvu habsburške obitelji, a u blizini je i Primacijalna palača iz 18. st. - sjedište ugarskih biskupa i najveća palača u gradu.

Budimpešta - ljepotica na Dunavu!

Nekadašnja prijestolnica Ugarskog kraljevstva, postala je jedinstvenim gradom ujedinjenjem Budima i Pešte 1873. godine na suprotnim stranama Dunava. 

Carska prijestolnica također ne zaostaje bogatom kulturnom ponudom!

Trg heroja ( Hősök tere), najveći gradski trg ukrašen kipovima svih najznačajnijih mađarskih vladara kroz tisuću godina, gradski park Varosliget, Andrassyjeva avenija, središte grada sa znamenitom Vaci ulicom, dunavska promenadom i Parlamentom. Uz sve to, da ne zaboravimo gastronomiju, tu je i slastičarnica Ruszwurm koja je i sama po sebi i muzejski prostor i gdje možete uživati u starim originalnim slasticama po povoljnim cijenama. 


Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 235.00kn NP KORNATI  Posjetite biser sjeverne Dalmacije i uzivajte u ljepoti netaknute prirode za 235 kn
Ocjena:
Sada samo 129.00kn ZELENI VIR I VRAZJI PROLAZ  posjetite dvije carobne prirodne zanimljivosti spojene u jedinstveni geomorfoloski rezervat za 129 kn
Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku Premuziceve staze od Zavizana do Alana i posjetu Rozanskim kukovima za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku Premužićeve staze od Zavižana do Alana i posjetu Rožanskim kukovima za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 23.8., 20.9. i 11.10.


Ocjena:
Sada samo 129.00kn Prosecite park sumom Golubinjak koja ce vas ocarati prirodnim ljepotama i posjetite Lokve za 129 kn
Ocjena:
Sada samo 169.00kn Planinarenje NP Sjeverni Velebit  uzivajte u obilasku 18 km duge Premuziceve staze i posjetu Baskim Ostarijama za 169 kn
Planinarenje NP Sjeverni Velebit - uživajte u obilasku 18 km duge Premužićeve staze i posjetu Baškim Oštarijama za 169 kn!

Cjelodnevni izlet s prijevozom, potrebna nadoplata za ulaz u nacionalni park, polasci 30.8., 27.9. i 25.10.Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x