SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AUTOŠKOLA - osposobljavanje za vozača B kategorije uz 35 sati vožnje i 30 sati predavanja, vozački po super cijeni za 4.995 kn!


Sada samo:4995kn
Sada samo:4995kn Pogledaj detalje ponude

Slične ponude

Sada samo 4995kn AUTOSKOLA  osposobljavanje za vozaca B kategorije uz 35 sati voznje i 30 sati predavanja vozacki po super cijeni za 4 995 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x