SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ADVENT za sve čokoljupce! Autoturist Park organizira jednodnevni izlet s garantiranim polascima u tvornicu čokolade Zotter i Graz s prijevozom iz Zagreba za samo 189 kn/osobi!

Prije:210kn
Sada samo:189kn
Sada samo:189kn Pogledaj detalje ponude
GARANTIRANI POLASCI! Posladite se obilaskom spektakularne tvornice čokolade Zotter i razgledom Graza u jednodnevnom adventskom izletu Autoturist Parka! Kupon vrijedi ovisno o odabranom datumu: 30.11. / 14.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x