SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ADVENT u čarobnoj Budimpešti! Jednodnevni izlet autobusom iz Zagreba u aranžmanu Autoturist Parka uz licenciranog turističkog voditelja za samo 249 kuna/osobi!

Prije:270kn
Sada samo:249kn
Sada samo:249kn Pogledaj detalje ponude
Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme iskoristite na Vaci ulici, glavnoj peštanskoj shopping zoni koja u ovo predbožićno vrijeme izgleda uistinu čarobno, a preporučamo odlazak u poznatu slastičarnicu Gerbau ili ručak u tradicionalnom mađarskom restoranu kao i uživanje u peštanskim božićnim sajmovima... Kupon vrijedi za odabrani termin 07.12.19. / 14.12.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x