SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ADVENT i UTRKA u BEBRINI! Bebrinska udruga mladih poziva Vas na utrku 07.12., a nakon toga uživajte u 1 noćenju s doručkom u hotelu Stupnički dvori za samo 639 kn za 2 osobe, s uključenom kotizacijom!

Prije:639kn
Sada samo:639kn
Sada samo:639kn Pogledaj detalje ponude
Ponuda uključuje 2 dana i 1 noćenje s doručkom u hotelu Stupnički dvori, besplatan parking i Wi-Fi te kotizaciju za utrku 4 km za odrasle i 400 m za djecu! Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi isključivo za termin 07.12.-08.12.2019.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x