ABDOMINOPLASTIKA - uklonite višak kože s trbuha u Poliklinici Arcadia u Daruvaru! Prepustite se rukama vrhunskih stručnjaka i vratite svoje samopouzdanje

Sada samo: €3600.00

Sada samo: €3600.00

Sada samo: €3600.00

Sada samo: €3600.00

Sada samo: €3600.00

Sada samo: €3600.00

Sada samo: €3600.00

Sada samo:€3600.00 Pogledaj detalje ponude
mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, studij medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno - istraživačkim radom te aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz Plastično - rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije. Plastičnom kirurgijom bavi se već 25 godina. 



O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske. Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike nude vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, a o vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.