SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

6 IPL tretmana brazilke ili bikinija - priuštite si dugotrajnu glatkoću kože u Jean d'Arcel Medical & Beauty Institutu za 339 kn!

Prije:4200.00kn
Sada samo:339.00kn
Prije:4200.00kn
Sada samo:339.00kn
Prije:4200.00kn
Sada samo:339.00kn
Prije:4200.00kn
Sada samo:339.00kn
Prije:4200.00kn
Sada samo:339.00kn
Prije:4200.00kn
Sada samo:339.00kn
Sada samo:339.00kn Pogledaj detalje ponude
Dugotrajna depilacija IPL tretmanima 

Uklanjanje dlačica IPL tehnologijom je bezbolna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica u vrlo kratkom periodu, a ubraja se u metodu uklanjanja dlačica pomoću svjetla sličnog laseru. 

Uklanjanje dlačica IPL-om je postupak u kojem se stvara pulsirajuća zraka točno određene valne dužine i dugotrajno uklanja neželjene dlačice. Svjetlosna energija prodire i do nekoliko milimetara u kožu, točnije do korijena same dlačice gdje se onda svjetlost pretvara u toplinu. 

Taj postupak omogućuje drastično smanjenje dlačica na području koje je podvrgnuto tretmanu i to za čak 70 – 90%. 

Kao i većina tretmana, bitno je da tijek i intenzitet prilagodite svom tipu kože i debljini, odnosno boji dlačice kako bi rezultati bili što bolji i u što kraćem vremenu. Iz tog razloga, postupak se ponavlja nekoliko puta. Između tretmana, dlake nemojte čupati, već ih po potrebi obrijte kako bi se očuvao korijen i uništio bljeskom IPL-a. 

Riješite se dlačica, priuštite si glatku kožu i uputite se kod stručnjaka u Jean d`Arcel Medical & Beauty Institutu.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 699.00kn Dugotrajno uklonite dlacice cijelog tijela OPT SHR metodom  uz cak 45 tretmana efikasno i bezbolno do savrseno glatke koze za 699 kn
Dugotrajno uklonite dlačice cijelog tijela OPT SHR metodom - uz čak 45 tretmana efikasno i bezbolno do savršeno glatke kože za 699 kn!

Uklonite dlačice s lica, pazuha, nadlaktica i podlaktica, brazilke, cijelih nogu, trbuha, leđa i stražnjice


Ocjena:
Sada samo 1099.00kn IPL  trajno uklanjanje dlacica na cijelom tijelu u 8 dolazaka za 1 099 kn
IPL - trajno uklanjanje dlačica na cijelom tijelu u 8 dolazaka za 1.099 kn!

Pri svakom dolasku tretiraju se cijele noge s bikinijem, pazuh, brazilka, lice, nausnica, trbuh, brada i cijele ruke


Ocjena:
Sada samo 599.00kn 40 IPL tretmana cijelog tijela  kroz 5 dolazaka tretirajte noge brazilku pazuhe lice ruke trbuh straznjicu i ledja glatka koza za 599 kn
Sada samo 99.00kn Depilacija cijelih nogu i bikini zone voskom  zaboravite na dlacice i uzivajte u dugotrajnoj glatkoci za samo 99 kn
Ocjena:
Sada samo 85.00kn Nemojte se zamarati brijanjem i britvicama nego se odlucite za depilaciju voskom ili secernom pastom regije po izboru u Studiju ljepote Manuela vec od 85 kn
Nemojte se zamarati brijanjem i britvicama nego se odlučite za depilaciju voskom ili šećernom pastom regije po izboru u Studiju ljepote Manuela već od 85 kn!

Odaberite želite li brazilsku depilaciju, depilaciju nogu i bikini zone ili kombinaciju obojeg i uživajte u glatkoj kožiOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x