SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

50 fotografija dimenzija 10x15 cm - razvijte uspomene i prelistajte kroz svoje najdraže trenutke kao nekad za samo 75 kn!

Prije:115.00kn
Sada samo:75.00kn
Sada samo:75.00kn Ponuda je istekla
Foto studio Škljoc

Studio Škljoc je smješten u strogom centru Zagreba, u prolazu između Tkalčićeve i Radićeve ulice, a dugogodišnje iskustvo studija garantira brzu i kvalitetnu uslugu izrade fotografija. Djelatnici studija zainteresiranim će klijentima ispuniti najrazličitije želje, što je izravna posljedica neprestanog usavršavanja, pohađanja brojnih seminara i korištenja suvremene opreme.

Kako bi u potpunosti udovoljili vašim željama, fotografi studija će vam po potrebi omogućiti nazočnost prilikom procesa izrade. Usto, možete se i sami okušati u definiranju izgleda željenih fotografija. Fotografi će biti spremni za terensko ili studijsko fotografiranje, skeniranje starih i izradu novih fotografija u željenim formatima te snimanje svečanih događaja.  

Ukoliko već dugo razmišljate o izradi fotografija i sa sjetom gledate fotografije koje ste pohranili na računalo, pravo je vrijeme da se obratite profesionalnom osoblju Studija Škljoc i uvjerite se u njihovu kvalitetnu uslugu. Ovjekovječite svoje najdraže trenutke i podarite im novo ruho već danas! 

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x