SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

4-dnevna avantura na talijanski način! Smart Travel vodi Vas u Toskanu i Cinque Terre i na izlete u Bolognu, Firencu, Pisu i Luccu uz 3 noćenja + polupansion + prijevoz za samo 1464 kn/osobi!

Prije:1475kn
Sada samo:1464kn
Sada samo:1464kn Pogledaj detalje ponude
GARANTIRANI POLASCI! Ove jeseni Smart Travel razveselit će Vas 4-dnevnim putovanjem u Italiju - Toskana i Cinque Terre uz 4 dana/3 noćenja na bazi POLUPANSIONA u hotelu 3* Montecatini Termama! Kupon vrijedi za 01.11. – 04.11.19.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x