1 +1 GRATIS NOĆENJE U MOSTARU - platite 1 noć, a boravite 2 u novootvorenom Hotelu Villa Hana 3* za dvoje, na samo par koraka od Starog mosta

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo: €80.00

Sada samo:€80.00 Ponuda je istekla
Hotel Villa Hana 3*

Apartman je klimatiziran i sadrži veliki bračni krevet, prostor za sjedanje, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu s kadom, papuče, WC i besplatan kozmetički pribor. Hotel je nov i u potpunosti opremljen kako bi vam pružio luksuzan i opuštajuć odmor. 
Vaš odmor će biti naročito jedinstven jer imate priliku doživjeti kraljevski tretman u prekrasnom Royal apartmanu.
U sklopu hotela nalazi se i restoran gdje možete uživati u lokalnim gastronomskim delicijama, pripremljenim s posebnom pažnjom i od svježih sastojaka. Ljubazno i srdačno osoblje stoji vam na raspolaganju kako bi vaš boravak bio maksimalno ugodan i bezbrižan.

Hotel se nalazi na samo 300 metara udaljenosti od čuvenog Starog mosta. Most predstavlja glavno obilježje grada, izgrađen je između 1557. i 1566. godine i djelo je graditelja Hajrudina. Sagrađen je od kamena tenelija i karakterizira ga zapanjujuć, elegantan luk dug gotovo 29 metara, a visok 20 metara.


Stari most izgrađen je s jednostavnom namjerom spajanja dvaju neretvanskih obala bez naročite ukrasne namjene ili značaja. Most je jedinstven u svijetu upravo iz razloga što ga se ne može povezati s nijednim specifičnim stilom ili razdobljem u arhitekturi.
Što još posjetiti u Mostaru?
Kujundžiluk (stari bazar) - mjesto susreta domaćih ljudi i turista, obojeno najljepšim bojama, puno malih radnji u kojim možete kupiti suvenire i razne sitnice. Sjednite u neki od kafića, naručite pravu kafu i upijajte atmosferu. :)
Koski Mehmed-pašina džamija - izgrađena je davne 1617. godine i jedina je džamija u Mostaru u kojoj je sačuvana prvobitna boja i dekoracija zidova. izgrađena 1617. godine i jedina je džamija u Mostaru u kojoj je sačuvana prvobitna boja i dekoracija zidova.Male spiralne stepenice na desnoj strani vode u minaret koji je također dostupan posjetiteljima. Pogled govori sam za sebe pa ćemo vam pustiti da sami otkrijete. :)
Biščevića kuća - poznatija i kao Bišćevića ćošak. To je, zapravo, stara otomanska kuća koja potječe iz 17. stoljeća. Ćošak isturen nad Neretvom na dva veoma visoka i smjelo postavljena kamena stupa, predstavlja ovu kuću kao najsmjelije djelo stambene arhitekture iz turskog razdoblja u Mostaru.
Trg hrvatskih velikana - poznatiji i kao Rondo izgrađen je u austrougarsko doba, a sa kružnog toka trga nastavlja se 6 aleja. 

Mostar je stoljećima na raskrižju civilizacija i svaka od njih ostavila je na njemu svoj poseban trag. U današnje vrijeme posebno se radi na razvoju ekonomije i gospodarstva kako bi se povratio nekadašnji značaj tako da iz dana u dan grad ima sve bolju ponudu. Ovo prelijepo, jedinstveno mjesto, grad sunca i bogate duše kojeg odlikuje ugodna mediteranska klima zacijelo će vas očarati.

Dođite i uvjerite se i sami!

Tagovi

Međugorje