SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ZAMJENA GUMA Montaža, demontaža i balansiranje 4 gume s čeličnim felgama do 16 cola za 99 kn!

Prije:230kn
Sada samo:99kn
Prije:230kn
Sada samo:99kn
Prije:230kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Zamjena guma - montaža, demontaža i balansiranje 4 gume do 16“

Gume, kao jedan od najvažnijih dijelova vozila koje posreduju između automobila i ceste, presudne su za sigurnost. Vozači često dolaze u nedoumicu koje gume koristiti kada krene toplije vrijeme, odnosno kada zimske gume zakonski više ne moraju biti u uporabi.

Mnogi razmišljaju kako je bolje ostaviti zimske gume jer su kvalitetnije i izdržljivije, međutim to pravilo ne vrijedi u ljetnim mjesecima. Zimske su gume mekše i elastičnije te su prilagođene tako da prilikom vožnje, za vrijeme niskih temperatura, bolje prianjaju za podlogu, a vožnja je osjetno ugodnija i sigurnija.

Dolaskom ljetnih mjeseci i toplijeg vremena karakteristike zimskih guma ne mogu pratiti temperaturnu razliku te u tom periodu nisu nikako preporučljive. Ljetne gume, koje su tvrđe i čvršće pružaju mnogo bolje uvjete i sigurniju vožnju.


Zamjena guma u Autoservisu Areus

Priuštite si dugu i sigurnu vožnju vašim limenim ljubimcem uz redovitu zamjenu guma.
U Autoservisu Areus možete kupiti gume svjetskih proizvođača po povoljnim cijenama.

U ponudi su: Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Goodyear, Michelin, Nokian, Pirelli, Sava i Uniroyal.

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust