SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

WINNETOU RANCH BARILOVIĆ Provedite 2h s predivnim plemenitim životinjama, upoznajte ih i napunite se pozitivnom energijom za 129 kn!

Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Prije:300kn
Sada samo:129kn
Sada samo:129kn Pogledaj detalje ponude
Potrudite se upoznati konje - isplatit će vam se!

Osim trenutnog mira kojeg ćete osjetiti upoznavajući predivne konje, napunit ćete se energijom i dobrom vibrom u predivnom okruženju prirode. Uz vas je stručno vodstvo tako da straha nema! Konji su predivna, plemenita bića koja, ako se potrudite upoznati ih, zauvijek ćete gledati kao na prijatelje i rado se ponovo vraćati!

Winnetou Ranch Barilović uživa u tome što radi, a rado primaju nove goste. Stoga njihov moto glasi - "Ako ne možeš doći k sebi - dođi k meni!" Jahanje dokazano ima terapeutski učinak, a konji su kao životinje oduvijek fascinirali svojom pojavom.


Stoga donosimo nekoliko zanimljivih informacija o konjima:

Ω konji mogu spavati i ležeći i stojeći

Ω istraživanjima se pokazalo kako konji mogu razlikovati emocije u ljudskom glasu

Ω procjenjuje se da u svijetu ima između 60 i 75 milijuna konja, no najviše ih živi u SAD-u

Ω svi divlji konji Sjeverne Amerike su nekada bili pripitomljeni, jedino mongolski divlji konji nikada nisu bili pripitomljeni i oni su jedini pravi divlji konji

Ω konji obično žive oko 20 do 25 godina, a ponekad i preko 30 godina. Misli se da je najstariji konj na svijetu bio ‘Old Billy’ koji je doživio 62. godinu

Ω konji koriste rep kako bi demonstrirali svoje trenutno raspoloženje

Ω prvi konji nisu bili veći od zlatnog retrivera, a njihovi preci, koji su živjeli prije 50 milijuna godina više su ličili na mješavinu koze i jelena nego na današnjeg konja.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 155kn  SKOLA JAHANJA 3 skolska sata teorije i prakse uz trenere i opremu za 155 kn
[ŠKOLA JAHANJA] 3 školska sata teorije i prakse uz trenere i opremu za 155 kn!

Predivna oaza Almina potkovica smjestila se tik uz šumu parka Maksimira (Tagovi: Top 10)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust