SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

WELLNESS DOŽIVLJAJ 2h korištenja bazena, jacuzzija i relax zone uz koktel po izboru, voćnu platu ili platu s 3 vrste sire već od 99 kn!

Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Prije:195kn
Sada samo:99kn
Sada samo:99kn Ponuda je istekla
Wellness doživljaj u Hotelu Phoenix 4*

Provedite nezaboravne wellness trenutke s voljenom osobom u najromantičnijem hotelu u Hrvatskoj u ugodnom ambijentu za najljepšu romansu!

Wellness doživljaj uključuje:

❥ hidromasažni bazen 28º 
❥ whirlpool 35º
❥ opuštanje u Relax zoni 
❥ kutak s vodom, čajem i domaćim jabukama

Uz wellness, hotel vam je pripremio i voćnu platu - pravu rapsodiju okusa, koktel po vašem izboru, romantične zalogajčiće nakon opuštanja ili 3 vrste sira s maslinama i čašom vina! Za svakoga ponešto! ;)

Hotel Phoenix predstavlja potpuno novi koncept hotela, a naročito je namijenjen romantičnim parovima te gostima koji traže odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa.


Ulaskom u ovaj hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj hotela odabralo je strastveno osoblje, koje je profesionalno i ljubazno te spremno odgovoriti na svaki zahtjev gosta.

Svjetski turistički magazin Luxury Travel Guide odabrao je baš Hotel Phoenix za najromantičniji hotel u Hrvatskoj, a nedavno je hotel dobio još jedno priznanje i to ono za jedan od tri najbolja mala hotela kontinentalne Hrvatske.

Iskusite kraljevski tretman u ovom posebnom hotelu i uvjerite se u svjetski priznatu kvalitetu usluge!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn Masaza cijelog tijela i detox tretman u regeneracijskoj komori s kisikom za 149 kn
Masaža cijelog tijela i detox tretman u regeneracijskoj komori s kisikom za 149 kn!

Potaknite cirkulaciju i izbacite štetne tvari iz organizma uz istovremeno duboko opuštanje :)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x