SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VITATHLON EXPRESS Kombinacija nordijskog hodanja, jogginga, power walkinga, HIIT treninga, istezanja i vježbi snage - mjesec dana treninga za 450 kn!

Prije:700.00kn
Sada samo:450.00kn
Prije:700.00kn
Sada samo:450.00kn
Prije:700.00kn
Sada samo:450.00kn
Prije:700.00kn
Sada samo:450.00kn
Prije:700.00kn
Sada samo:450.00kn
Prije:700.00kn
Sada samo:450.00kn
Sada samo:450.00kn Ponuda je istekla
Jeste li zainteresirani skinuti višak kilograma i dovesti se u optimalnu tjelesnu formu? 

Vitathlon express specijalan je program baziran na različitim aerobnim i anaerobnim aktivnostima s naglaskom na funkcionalnom treningu i nordijskom hodanju.

Program uključuje: 

☀ nordijsko hodanje, 

☀ umjereni jogging, 

☀ power walking tehniku, 

☀ HIIT trening, 

☀ intervalni/kružni trening, 

☀ stretching i specifične vježbe snage

Sadržaji i metodologija treninga kreira se nakon provedenog inicijalnog testa motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.


Što očekivati?
 

Jeste li znali da ciljanim, programiranih, kombiniranim i individualno prilagođenim aerobno-trenažnim aktivnostima možete ostvariti pravu transformaciju duha i tijela? Istina, uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani, opazit ćete ozbiljne rezultate u vrlo kratkom periodu! :)

Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom, već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja i vježbanja! OK, ne može bez malo znoja. Ali programiranog znoja. Treninzi pod stručnim vodstvom profesora kineziologije Hanija Haddada, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana…i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli!

Zašto takav program? 

Zato jer je zbog svojih karakteristika pogodan za razvoj snage, izdržljivosti i kondicije. Uključivanjem velikog broja mišića kroz specifične vježbe, troši se znatna količina energije (od 500 do 1000 kCal po satu aktivnosti).

Nordijsko hodanje - ova vježba oponaša hodanje, no pri hodanju se koriste i štapovi kako bi se poboljšalo disanje tj. “otvorenost pluća” Korak postaje brži, rade svi mišići tijela, odrađuje se aerobni trening, ubrzava se metabolizam te se “znoje” suvišni kilogrami. Nordijsko hodanje je 46% efikasnije od običnog hodanja i aktivira čak 90% mišića

Slične ponude


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x