SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

VELIKA PINJATA Originalan dodatak za nezaboravan party - odaberite motiv i boju po želji te iznenadite slavljenika za samo 89 kn!

Prije:240kn
Sada samo:89kn
Prije:240kn
Sada samo:89kn
Prije:240kn
Sada samo:89kn
Prije:240kn
Sada samo:89kn
Prije:240kn
Sada samo:89kn
Prije:240kn
Sada samo:89kn
Sada samo:89kn Pogledaj detalje ponude
Pinjata - savršen dodatak svakoj proslavi!


Obogatite vaš pomno isplaniran rođendanski, imendanski ili bilo koji drugi party dodatnom zabavom u vidu pinjate! ;)

Kako party odmiče, to će pokušaji sudionika da se dočepaju slatke unutrašnjosti pinjate postajati sve smješniji, što će zasigurno doprinijeti još boljoj atmosferi.

Pinjata je igračka napravljena od papirne smjese, ispunjena slatkišima i konfetama. Tijekom party-a razbija se štapom tako da njen sadržaj ispadne. Potiče iz Meksika, a podjednako je omiljena među velikima i malima.

Najpopularnija pinjata među djecom, a i odraslima je ona za razbijanje. Jedan od načina da se pinjata razbije je da se hrabrom sudioniku maramom zavežu oči, zavrti ga se i pusti da udara štapom ili nekim drugim dugim predmetom po pinjati. Nakon par pokušaja na red dolazi drugoga i tako dok se svi ne izredaju ili dok pinjata ne pukne.

Igra je gotova kad svi slatkiši padnu iz pinjate. Pogodna je za djecu i za odrasle. Pinjata na povlačenje sastoji se od puno trakica koje vise na dnu pinjate. Razbija, odnosno otvara se na način da svatko povuče jednu trakicu ali samo jedna od njih otvara pinjatu da slatkiši mogu ispasti.

Ukoliko se predomislite, pinjatu na povlačenje možete iskoristiti kao pinjatu za razbijanje.

Pinjatu možete sami napuniti, bombonima, čokoladicama, sitnim igračkama. 

Iskoristite ponudu i za druge prigode, rođendane, svadbe, krštenja i razveselite slavljenika i goste.

Slične ponude

Sada samo 680kn  DJECJI RODjENDAN Najam kuce Party house  2h proslave za 15 djece uz pinjatu punjenu slatkisima 2 animatora light show tematske igre za 680 kn
[DJEČJI ROĐENDAN] Najam kuće Party house - 2h proslave za 15 djece uz pinjatu punjenu slatkišima, 2 animatora, light show, tematske igre za 680 kn!

+ kutak za roditelje uz korištenje terase, vrta i roštilja, poklon za slavljenika, dekoracija prostora i fotke proslave


Sada samo 89kn  VELIKA PINJATA Originalan dodatak za nezaboravan party  odaberite motiv i boju po zelji te iznenadite slavljenika za samo 89 kn
[VELIKA PINJATA] Originalan dodatak za nezaboravan party - odaberite motiv i boju po želji te iznenadite slavljenika za samo 89 kn!

Napunite je poklonima, slatkišima, fora porukama - dostupno za cijelu Hrvatsku, potrebna nadoplata dostave


Ocjena:
Sada samo 549kn  DJECJI RODjENDAN Spektakularno slavlje u Pink Pantheru  2 sata lude zabave za 20 djece uz grickalice karaoke animatora i drustvene igre od 549 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn  PLAYSTATION RODjENDAN 2h lude zabave za 14 djece uz sokove grickalice te igranje hit igrica FIFA 2019 Fortnite GTA 5 i mnogih drugih za 399 kn
Sada samo 450kn Tematska proslava rodjendana za do 15 djece  do 2 sata zabave uz cokoladnu fontanu sokove grickalice pozivnice i poklon slavljeniku od 450 kn
Tematska proslava rođendana za do 15 djece - do 2 sata zabave uz čokoladnu fontanu, sokove, grickalice, pozivnice i poklon slavljeniku od 450 kn!

Znanstveni, kreativni ili svemirski rođendan, proslava s dinosaurima, facepainting, Frozen, Violetta ili pidžama party
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust