SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

UKLANJANJE MADEŽA Ako ste primijetili bilo kakvu promjenu na madežu reagirajte odmah! Uključena lokalna anestezija i kontrolni pregled za 490 kn!

Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Prije:800kn
Sada samo:490kn
Sada samo:490kn Ponuda je istekla
Pregled i uklanjanje madeža

Madeži su pigmentirani dijelovi kože koji mogu biti potpuno ravni ili izbočeni. 

Odrasla osoba u prosjeku ima 10 do 40 madeža na tijelu, a većina njih nastaje tijekom djetinjstva i u ranim dvadesetima, ali se mogu pojaviti i kasnije. Također, mogu izblijediti ili nestati.

Većina madeža je bezopasna, ali je vrlo bitno pratiti promjene na njima. Praćenje madeža i drugih pigmentiranih dijelova kože važan je korak u otkrivanju raka kože, osobito malignog melanoma.

Neki se uklanjaju iz estetskih razloga, posebice oni koji se nalaze na licu, dok drugi predstavljaju takvu skupinu tumora kod kojih je potrebno kirurško odstranjivanje. Liječenje opasnih madeža ovisi o njihovim karakteristikama. 

Po odstranjenju kožne promjene u pravilu je obavezna patohistološka dijagnostika (PHD). Tek u izuzetnim slučajevima, prema procjeni liječnika, ona nije potrebna.

Ako se madež ili druga promjena kože ukloni u ranoj fazi, vrlo se rijetko ponovno pojavljuje.

Madež je opasan ako:
 
✓ nema jasne rubove, 
✓ mijenja boju, 
✓ veći je od 6 mm u promjeru, 
✓ asimetričan je,
✓ raste i događaju se promjene u obliku, veličini, uzdignutosti,
✓ dolazi do simptoma poput svrbeža ili krvarenja

Ako primijetite ijedan od navedenih simptoma, to je znak da bi madež trebalo ukloniti. 

Iskoristite zato ovu odličnu cijenu i uklonite potencijalno opasnu izraslinu po akcijskoj cijeni, brzo i bez čekanja!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 399kn Rijesite se gljivica uz 3 tretmana laserom POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju s obje ruke ili obje noge za 399 kn
Riješite se gljivica uz 3 tretmana laserom! POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju s obje ruke ili obje noge za 399 kn!

U kozmetičkom salonu Lavanda rade ovlašteni zastupnici i edukatori za rad s laserom i laser metodama
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x