SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

UKLANJANJE BRADAVICE Skidanje neugodne smetnje uz revolucionarni tretman spaljivanja s čak 90% učinkovitosti za samo 65 kn!

Prije:300kn
Sada samo:65kn
Prije:300kn
Sada samo:65kn
Prije:300kn
Sada samo:65kn
Prije:300kn
Sada samo:65kn
Prije:300kn
Sada samo:65kn
Prije:300kn
Sada samo:65kn
Prije:300kn
Sada samo:65kn
Sada samo:65kn Ponuda je istekla
Bradavice

Postoji pet vrsta bradavica – malih, čvrstih izraslina na koži uzrokovanih virusima, koje su djelomično i zarazne. Najveća vrsta su uobičajene bradavice, koje imaju grubu, rožnatu površinu, a mogu biti smeđe. Mogu narasti i do 2,5 cm u širinu, a mogu biti i povezane. Najčešće se javljaju kod djece, posebice na rukama.

Plosnate bradavice su male, glatke nakupine koje često nastaju uzduž ogrebotina. Končaste bradavice – tanki slojevi kože do 3 mm duljine s tvrdim vrhom – obično rastu na licu ili vratu. Bradavice ponekad znaju nestati i bez liječenja, međutim, obično se zadrže i proširuju. 

Uklanjanje bradavice laserom, biolaserom i ozonom

Laserska metoda uklanjanja bradavica ima mnogo prednosti:

☑ efikasna
☑ daje postojan rezultat
☑ nema kontraindikacija (eventualno crvenilo koje se povuče)
☑ sigurna i bezbolna metoda
☑ jednostavan oporavak
☑ metoda ne oštećuje okolno tkivo, pa je stopa regeneracije tkiva vrlo visoka

Kako uopće funkcionira? Laserom se mehanički uništava bradavica ili kapilare koje hrane bradavice nakon čega odumire.

Princip djelovanja lasera je da voda unutar kože upije lasersku energiju te se oslobodi velika količina energije koja izaziva mehaničko oštećenje ili uništenje tretiranog dijela. Ovisno o načinu rada, laser može potaknuti razvoj novog vezivnog tkiva. Laser ima samo površinsko djelovanje na kožu koje se može usporediti s kontroliranim ljuštenjem slojeva kože ili tretirane tvorbe. Ne dolazi do nikakvog oštećenja okolne kože niti laser ima štetan utjecaj na zdravlje.

Nije potreban oporavak, na mjestu tretmana može nastati manje crvenila koje može dovesti do kratkog peckanja, ali ono vrlo brzo prolazi!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 375kn Uklanjanje madeza ili bradavica uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora od 375 kn
Uklanjanje madeža ili bradavica uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora od 375 kn!

Riješite neželjene estetske probleme na koži i na vrijeme otkrijte moguće zloćudne promjene


Ocjena:
Sada samo 559kn MADEZI Uklanjanje jedne izrasline uz ukljucen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr Dzepina za 559 kn
MADEŽI Uklanjanje jedne izrasline uz uključen dermatoskopski pregled cijelogtijela i lokalnu anesteziju u Poliklinici dr. Džepina za 559 kn!

Ukoliko ste primijetili promjenu u boji, veličini ili izgledu madeža, reagirajte odmah i otklonite potencijalni rizik!


Ocjena:
Sada samo 399kn Rijesite se gljivica uz 3 tretmana laserom POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju s obje ruke ili obje noge za 399 kn
Riješite se gljivica uz 3 tretmana laserom! POTPUNO i bezbolno uklanjanje s noktiju s obje ruke ili obje noge za 399 kn!

U kozmetičkom salonu Lavanda rade ovlašteni zastupnici i edukatori za rad s laserom i laser metodama
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x