SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 34% - TORTA Počastite se raskošnom slasticom koja spaja neodoljivi okus čokolade s osvježavajućim malinama u izvedbi poznate Slastičarnice Horak

Prije:450kn
Sada samo:299kn
Prije:450kn
Sada samo:299kn
Sada samo:299kn Ponuda je istekla
Kraljevska torta

Počastite nepce raskošnom i prefinom tortom dostojnom kraljeva iz Slastičarnice Horak!

Bila to rođendanska torta, svadbena ili neki desert nakon nedjeljnog ručka taj komad sreće trokutastog oblika na tanjuru pretvara nas u prave hedoniste i ovisnike.

Kraljevska torta, s finim čokoladnim biskvitom i još finijom kremom od čokolade oplemenjena malinama te raskošno i bogato ukrašena voćem probudit će i dotaknuti sva vaša osjetila.

Ova božanstvena slastica zbog neodoljive čokoladne kreme i izvrsne kombinacije hladnog voća izaziva rapsodiju okusa te s punim pravom nosi svoje ime, a dostojna je kraljeva!


Horak kolači i slastice poznati su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježih sastojaka po originalnim recepturama i novim slastičarskim trendovima.

Pripravljanje slastica njihov je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je njihova nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo. Horak proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka.

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x