SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 38% - TERENSKO JAHANJE Kroz 4 sata otkrijte čarobne prirodne ljepote Pokuplja i uživajte u društvu plemenitih životinja za 499 kn!

Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Prije:800kn
Sada samo:499kn
Sada samo:499kn Ponuda je istekla
Jahanje u prekrasnom Pokuplju

Lijepo vrijeme je stvoreno za doživljaj prirode na konju. Ako ti je dosadilo jahanje u zatvorenom i želiš doživjeti Pokuplje na poseban način ova ponuda je stvorena za tebe!

Pokuplje je mikroregija koja obuhvaća područje slijeva rijeke Kupe i široke ravnice i niskih brežuljaka uz tok rijeke Kupe, te njenih pritoka Mrežnice i Dobre u središnjoj Hrvatskoj. Obiluje zelenilom i prekrasnim pejzažima u kojima ćete uživati jašući.

Odvojite vrijeme za jahanje i vidjet ćete da je to najbolja odluka koju možete donijeti. Osim trenutnog mira kojeg ćete osjetiti upoznavajući predivne konje, napunit ćete se energijom i dobrom vibrom jašući niz predivne livade i pašnjake.

Jahanje je izuzetno dobra fizička aktivnost jer potiče na rad mišiće cijelog tijela. Može se koristiti i u terapijske svrhe pa tako u centru provode hipoterapiju (fizioterapiju na konju) za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Jahanje usklađuje tjelesnu motoriku, disanje i funkcioniranje srca.

Osim jahanja Udruga organizira ribolov i vožnju čamcem po Kupi, a moguće je i kampiranje, ukoliko želite produžiti svoj boravak.Saznajte nekoliko zanimljivih informacija o konjima:

Ω konji mogu spavati i ležeći i stojeći

Ω istraživanjima se pokazalo kako konji mogu razlikovati emocije u ljudskom glasu

Ω procjenjuje se da u svijetu ima između 60 i 75 milijuna konja, no najviše ih živi u SAD-u

Ω svi divlji konji Sjeverne Amerike su nekada bili pripitomljeni, jedino mongolski divlji konji nikada nisu bili pripitomljeni i oni su jedini pravi divlji konji

Ω konji obično žive oko 20 do 25 godina, a ponekad i preko 30 godina. Misli se da je najstariji konj na svijetu bio ‘Old Billy’ koji je doživio 62. godinu

Ω konji koriste rep kako bi demonstrirali svoje trenutno raspoloženje

Ω prvi konji nisu bili veći od zlatnog retrivera, a njihovi preci, koji su živjeli prije 50 milijuna godina više su ličili na mješavinu koze i jelena nego na današnjeg konja

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 155kn  SKOLA JAHANJA 3 skolska sata teorije i prakse uz trenere i opremu za 155 kn
Detalji ponude...
[ŠKOLA JAHANJA] 3 školska sata teorije i prakse uz trenere i opremu za 155 kn!

Predivna oaza Almina potkovica smjestila se tik uz šumu parka Maksimira

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x