SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TENIS Mjesec dana treninga po programu svjetske teniske federacije - 1x tjedno za žene ili 5 individualnih treninga za djecu uz uključenu opremu od 119 kn!

Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Sada samo:119kn Pogledaj detalje ponude
Škola tenisa za djecu ili žene

Škola se provodi po “play and stay” programu svjetske teniske federacije kojim se tenis približava djeci i prilagođava uzrastu djeteta (koriste se manji tereni, manji reketi i mekanije loptice).

Uz ovaj program djeca vrlo brzo započinju izmjenu loptica preko mreže, što im omogućuje igru na poene, te prve turnire, na kojima svi dobivaju nagrade, te se na taj način motivira dijete za daljnji napredak.

Tenis je uistinu sport za cijeli život. Brojne studije provedene diljem svijeta potvrđuju fizičke, psihološke i emotivne koristi koje nastaju igranjem ovog divnog sporta. Tenis je odličan način za razvijanje aerobne izdržljivosti. Isto tako, zbog forme teniskog poena, koji često zna biti ispunjen mnoštvom kratkih sprinteva prema loptici, igrači razvijaju i anaerobnu izdržljivost.

Tenis će razvijati snagu nogu, fleksibilnost, agilnost i koordinaciju jer će od igrača često zahtijevati da potrči, stane, poleti, učini okret… sve kako bi vratio stotine teških loptica koje šalje suparnik. Najvažnije je da igrači ostaju u formi te se istovremeno zabavljaju.

Ovo je idealna prilika da upišete klinca na zabavan i aktivan sport ili se pak okušate i sami! Iskoristite super povoljnu cijenu i trenirajte s najboljima u Teniskom klubu iTeam!Teniski klub iTeam

TK iTeam osnovan je 2008. godine, na inicijativu trojice teniskih entuzijasta, inače dugogodišnjih trenera i prijatelja, Filipa Fantonija, Marija Belamarića i Roberta Karduma. Njih troje godinama djeluju i rade kao teniski treneri, pa su 2008 g., zbog zajedničkih ciljeva i načina razmišljanja odlučili skupiti svu svoju djecu, natjecatelje, te konačno, svoje zajedničko znanje i iskustvo u jedan projekt.

U prvoj godini djelovanja, dakle 2009, TK iTeam, zauzeo je po kriterijima Zagrebačkog teniskog saveza, 3.mjesto, iza 2 kluba koje postoje već nekoliko desetaka godina. A u svakoj sljedećoj godini klub je sukladno ambicijama dodatno napredovao kako na nivou rezultata kluba i svojih igrača, tako i u pogledu popularizacije i dostupnosti tenisa kao sporta.

Uvjerite se u njihovu uspješnost i provjerite neke od rezultata članova OVDJE

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x