SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TEČAJ ŠMINKANJA Savladaj poznati ''New York stil šminkanja'' uz profesionalnog Makeup Artista Pavla Kantora i stekni diplomu za 249 kn!

Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Prije:650kn
Sada samo:249kn
Sada samo:249kn Ponuda je istekla
Škola šminkanja Sellier profesionalna je ustanova koja pruža stručnu edukaciju po uzoru na prepoznatljivi "New York stil šminkanja" i to kroz tečajeve za osobne potrebe, edukacije za vizažiste, umjetničke edukacije i kreativne tematske radionice. 

Uz sve navedene vrste edukacije, škola Sellier nudi i privatnu individualnu poduku. Garanciju navedenog "New York stila šminkanja" i vrste poduke osiguravaju njihovi partneri Mehron Makeup i Graftobian Makeup iz New Yorka koji uz neophodan profesionalni makeup asortiman osiguravaju i neprocjenjiv know-how čiji temelji sežu još od 1927. godine.

Škola šminkanja Sellier jedina je škola u Hrvatskoj koja se može pohvaliti navedenom vrstom edukacije i koja isključivo koristi profesionalni makeup i performance asortiman poznatih brendova iz New Yorka.

Jednodnevni tečaj šminkanja za osobne potrebe namijenjen je ženama, djevojkama i muškarcima koji žele naučiti tehnike šminkanja za vlastite potrebe dnevnog, poslovnog i večernjeg makeup look-a, a nemaju vremena za višednevne tečajeve šminkanja. 


Jednodnevni tečaj šminkanja traje 3 sata, a obuhvaća:

★ upoznavanje osnovne njege kože, određivanje tipa i stanja kože 
★ pripremu kože 
★ odabir i nanošenje pravilne podloge i pudera 
★ individualizirani odabir boja prilagođen karakteristikama svake polaznice 
★ izvedbu Dnevnog look-a i njegova preobrazba u Večernji look

Praktični dio podrazumijeva profesionalnu demonstraciju određenog makeup look-a kojeg predavač pokazuje na klijentu, modelu ili "practice head" glavi za vježbanje nakon čega taj isti look polaznici reproduciraju na sebi. 

Svaki rad kreiran na tečaju profesionalno se fotografira u studijskim uvjetima, a fotografije polaznici dobivaju po završetku edukacije u elektroničkom obliku. 

Nakon tečaja svaki polaznik dobiva diplomu / uvjerenje o završenom jednodnevnom tečaju šminkanja za osobne potrebe u Školi šminkanja Sellier. 

Škola šminkanja Sellier njeguje individualni pristup edukacije prema svakom polazniku što osiguravaju manje grupe od 2 do 4 polaznika. Jednodnevni tečajevi šminkanja održavaju se u trajanju od 3 sata u prostoru Škole šminkanja Sellier, uz minimalno 2 polaznika.

Vaš edukator/mentor na ovoj radionici je Pavao Kantor, profesionalni Makeup Artist.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 249kn Individualni tecaj sminkanja uz vodstvo kozmeticara s iskustvom  naucite sve o konturiranju tehnikama i nanosenju umjetnih trepavica za 249 kn
Sada samo 299kn Tecaj sminkanja u trajanju 4h  naucite osnove profesionalnog nanosenja make upa i zablistajte u svakoj prilici za 299 kn
Ocjena:
Sada samo 1390kn  SAMOSTALNI KNJIGOVODjA Program u trajanju mjesec dana s upisom u e radnu knjizicu u Ucilistu Morana za 1 390 kn
[SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA] Program u trajanju mjesec dana s upisom u e-radnu knjižicu u Učilištu Morana za 1.390 kn!

Verificirano od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, GRATIS skripta s primjerima iz prakse, početak 13.1.


Ocjena:
Sada samo 580kn  VODITELJ PUTOVANJA Ispunite zivot avanturom Upoznajte nove svjetove i kulture Upisite tecaj za voditelja putovanja u Ucilistu Morana za 580 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn E knjiga Excel u poslovanju za sve razine uz tablice s primjerima za vjezbanje Ucite svojim tempom uz mogucnost dobivanja certifikata za 99 kn
E-knjiga 'Excel u poslovanju' za sve razine uz tablice s primjerima za vježbanje!Učite svojim tempom uz mogućnost dobivanja certifikata za 99 kn!

216 stranica, 248 ilustracija, 160 teorijskih zadataka, 60 objašnjenih funkcija, 40 najčešće korištenih kratica


Ocjena:
Sada samo 299kn Tecaj govornistva i komunikacijske psihologije  pobijedite tremu od javnog nastupa i povecajte samopouzdanje za 299 kn
Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije - pobijedite tremu od javnog nastupa i povećajte samopouzdanje za 299 kn!

Edukacija u trajanju 8 školskih sati uz uključenu skriptu i diplomu o pohađanju - početak 14.12.


Ocjena:
Sada samo 225kn VODITELJ BRODICE tecaj B kategorije u trajanju 8 sati  steknite uvjerenje koje vrijedi dozivotno i na vrijeme zaplovite morem za 225 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x