SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SOLARIJ 30 minuta u vrhunskom Sun & Beauty studiju za sunčanje koji raspolaže s čak 5 vrsta solarija za samo 89 kn!

Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Prije:150kn
Sada samo:89kn
Sada samo:89kn Ponuda je istekla
Izvor: PonudaDana.hr blog

Solarij

Mnogi prije ljeta obavezno odlaze u solarij kako bi pripremili kožu za visoke temperature i postigli željeni brončani ten. On nas može učiniti privlačnijima i zadovoljnijima, ali to ne znači da ne morate biti na oprezu prilikom izlaganja tom umjetnom izvoru UV zraka. Kao i u svemu u životu, bitna je umjerenost i postizanje balansa. 

Solarij u umjerenom količini pospješuje stvaranje zaštitne funkcije stanica kože pa se čak i preporučuje u proljeće kao priprema za ljeto. Prije vrućih, sunčanih mjeseci izrazito je  važno omogućiti koži stvaranje zaštitnog mehanizma protiv jakog UV zračenja. Prije odlaska u solarij valja imati na umu nekoliko stvari kojih se dobro pridržavati. 

Ako ste žensko i svakodnevno nanosite šminku, obavezno je prije odlaska u solarij skinite.  

Jednako tako, preporučljivo je napraviti peeling cijelog tijela kako bi uklonili sve mrtve stanice s površine kože. 

Svakako se treba i posavjetovati s osobom koja je zaposlena u solariju oko minutaže boravka u njemu, što naravno ovisi o vašoj specifičnoj koži i njenoj puti. Ovisno o tipu solarija u koji idete ili ćete tek ići, pobrinite se za neki osnovni stupanj higijene. 

To znači da bez obzira na čistoću i urednost, sami prebrišite površinu na kojoj ćete ležati, ako se radi o ležećem solariju. Hidratantne kreme i losione smatrajte također obaveznima nakon sunčanja.

Slične ponudeOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x