SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SLANA SOBA 5 haloterapija za djecu ili odrasle - pomoć i olakšanje kod alergija, bronhitisa, astme, dermatitisa, psorijaze i upale sinusa od 149 kn!

Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Sada samo:149kn Ponuda je istekla
Slana soba

Haloterapija (grč. Halo – sol) je terapija solju koja se provodi u halokomorama slanoj sobi, koja oponaša uvjete u rudnicima soli. Sitne čestice soli koje pršte po zraku pomažu razrijediti i iskašljati sekret iz donjih i gornjih dišnih puteva.

Liječnici su primijetili da rudari u rudnicima soli ne obolijevaju od bolesti dišnih puteva kao ni alergija. Istraživanjem su došli do zaključka da je uzrok ove pojave u udisanju mikročestica soli. Na osnovu tih saznanja nastala je haloterapija koja je kasnije svoje temelje potvrdila istraživanjima ruskih, finskih i američkih znanstvenika.

Sol je i prirodni izvor negativnih iona koji „pročišćuju zrak“, a terapija se odvija u halokomori, Osnovna djelovanja haloterapije su na dermatološki, respiratorni i neurološki sistem.

Objavljuje Centar zdravlja Modus vivendi u Četvrtak, 11. svibnja 2017.

Mikročestice kamene soli sastoje se od kemijskih elemenata, tj. minerala koji dokazano ljekovito djeluju na zdravlje čitavog organizma i pomažu otkloniti i ublažiti tegobe s:

➥ alergijom
➥ astmom
➥ bronhitisom
➥ kroničnom upalom uha, grla i sinusa
➥ kroničnim opstruktivnim bolestima pluća
➥ dermatitisom
➥ psorijazom

Uz liječenje navedenih simptoma, haloterapija je također jako dobra za liječenje kroničnog umora, iscrpljenosti, stresa, umiruje disanje, podiže koncentraciju te općenito izaziva osjećaj svježine i zadovoljstva.

Tijekom terapije halogenerator u sobu raspršuje fine čestice kamene soli. Kamena sol je prirodni ionizator, proizvodi negativne ione koje inače nalazimo u predjelima u blizini mora. Terapija se posebno preporučuje u doba promjene godišnjih doba, sezonskih virusa, prehlada i gripa.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti


Ocjena:
Sada samo 559kn Test intolerancije na vise od 450 namirnica i emulgatora ukljucujuci gluten i laktozu personalizirani plan prehrane i nutricionisticki pregled za 559 kn
Ocjena:
Sada samo 149kn Rucna limfna drenaza cijelog tijela u trajanju 60 minuta za 149 kn
Ručna limfna drenaža cijelog tijela u trajanju 60 minuta za 149 kn!

Detox tretman kojim ćete se riješiti štetnih tvari i viška tekućine te potaknuti cirkulaciju


Ocjena:
Sada samo 95kn Kompletna analiza stanja organizma s 38 parametara  bez vadjenja krvi zracenja i neugodnih ispitivanja u Laser centru Trinity za samo 95 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 550 namirnica gluten laktozu zacine aditive i konzervanse uz testiranje na teske metale od 399 kn


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x