SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SLANA SOBA 5 haloterapija za djecu ili odrasle - pomoć i olakšanje kod alergija, bronhitisa, astme, dermatitisa, psorijaze i upale sinusa od 149 kn!

Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Prije:250kn
Sada samo:149kn
Sada samo:149kn Pogledaj detalje ponude
Slana soba

Haloterapija (grč. Halo – sol) je terapija solju koja se provodi u halokomorama slanoj sobi, koja oponaša uvjete u rudnicima soli. Sitne čestice soli koje pršte po zraku pomažu razrijediti i iskašljati sekret iz donjih i gornjih dišnih puteva.

Liječnici su primijetili da rudari u rudnicima soli ne obolijevaju od bolesti dišnih puteva kao ni alergija. Istraživanjem su došli do zaključka da je uzrok ove pojave u udisanju mikročestica soli. Na osnovu tih saznanja nastala je haloterapija koja je kasnije svoje temelje potvrdila istraživanjima ruskih, finskih i američkih znanstvenika.

Sol je i prirodni izvor negativnih iona koji „pročišćuju zrak“, a terapija se odvija u halokomori, Osnovna djelovanja haloterapije su na dermatološki, respiratorni i neurološki sistem.

Objavljuje Centar zdravlja Modus vivendi u Četvrtak, 11. svibnja 2017.

Mikročestice kamene soli sastoje se od kemijskih elemenata, tj. minerala koji dokazano ljekovito djeluju na zdravlje čitavog organizma i pomažu otkloniti i ublažiti tegobe s:

➥ alergijom
➥ astmom
➥ bronhitisom
➥ kroničnom upalom uha, grla i sinusa
➥ kroničnim opstruktivnim bolestima pluća
➥ dermatitisom
➥ psorijazom

Uz liječenje navedenih simptoma, haloterapija je također jako dobra za liječenje kroničnog umora, iscrpljenosti, stresa, umiruje disanje, podiže koncentraciju te općenito izaziva osjećaj svježine i zadovoljstva.

Tijekom terapije halogenerator u sobu raspršuje fine čestice kamene soli. Kamena sol je prirodni ionizator, proizvodi negativne ione koje inače nalazimo u predjelima u blizini mora. Terapija se posebno preporučuje u doba promjene godišnjih doba, sezonskih virusa, prehlada i gripa.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 149kn  SLANA SOBA 5 haloterapija za djecu ili odrasle  pomoc i olaksanje kod alergija bronhitisa astme dermatitisa psorijaze i upale sinusa od 149 kn
Ocjena:
Sada samo 299kn  TEST INTOLERANCIJE Testiranje na vise od 420 namirnica ukljucujuci gluten laktozu aditive i konzervanse uz jos nizu cijenu za 299 kn
[TEST INTOLERANCIJE] Testiranje na više od 420 namirnica uključujući gluten, laktozu, aditive i konzervanse uz još nižu cijenu za 299 kn!

+ testiranje na emulgatore, teške metale, vitamine i minerale i GRATIS knjižica Prehrana i zdravlje (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 249kn Test intolerancije i ili BICOM pregled organizma  saznajte koje namirnice vam smetaju promijenite prehranu i eliminirajte uzrok tegoba
Test intolerancije i/ili BICOM pregled organizma - saznajte koje namirnice vam smetaju, promijenite prehranu i eliminirajte uzrok tegoba!

Testiranje na 420 ili 520 namirnica, gluten, laktozu, aditive i konzervanse i/ili provjera funkcioniranja organizma od 249 kn!


Ocjena:
Sada samo 299kn  PRESTANAK PUSENJA Tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata drugi dobivate GRATIS
[PRESTANAK PUŠENJA] Tretman Bio Laserom protiv nikotinske ovisnosti! Ukoliko nakon prvog tretmana ne bude rezultata, drugi dobivate GRATIS!

Donesite novogodišnju odluku i zauvijek se riješite štetne navike uz najnapredniju metodu za odvikavanje za 299 kn!


Ocjena:
Sada samo 299kn Test intolerancije na 349 namirnica i zacina putem krvi  NOVA NIZA CIJENA  Otkrijte koje namirnice vam stete izbacite ih i osjecajte se bolje za 299 kn
Test intolerancije na 349 namirnica i začina putem krvi - NOVA NIŽA CIJENA! Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn!

Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti (Tagovi: Top 10)








Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x