SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SHIATSU Jedinstvena kombinacija drevne dalekoistočne medicine i filozofije za postizanje savršene ravnoteže uma i tijela te prevenciju bolesti od 119 kn!

Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Prije:200kn
Sada samo:119kn
Sada samo:119kn Pogledaj detalje ponude
Shiatsu masaža


Riječ je o jedinstvenoj kombinaciji klasične kineske medicine, filozofije i teorije pet elemenata, unaprijeđenoj zapadnim znanjima iz moderne anatomije, fiziologije i psihologije.


Energija tijela - energetska higijena 

Shiatsu ima preventivno djelovanje. Cilj je pronaći uzroke i djelovati na njih, a ne na simptome određenih stanja. Terapeutska masaža se bazira na aktivaciji autonomnog živčanog sustava, fascije i energetskih meridijana u tijelu

Ravnoteža u tijelu 

Shiatsu koristi instrument srca, a to su ruke. Dodir i pritisak su istinski i svjesni te ih tijelo prepoznaje kao podršku - dodir majke. Tretman se izvodi na prostirci na podu, a osoba je u ležećem ili sjedećem položaju, u odjeći od prirodnih materijala u kojoj se osjeća ugodno.

Ne postoji dobna granica za primanje Shiatsu tretmana. 

Shiatsu masaža pomaže vam kod svake neravnoteže, pomanjkanja ili zablokiranosti energije koje u tijelu prepoznajemo kao umor, stres, bolove u vratu i leđima, nogama, rukama, PMS, menstrualne bolove, glavobolju, nemir, tugu, napetost, nesanicu, nervozu, slabu probavu, zatvor i druge poremećaje.

Djeluje na čitavo tijelo i podržava svaki vaš potencijal i ljepotu. Dovodi do bolje tjelesne i umne svjesnosti, bolje percepcije, te osjećaja zadovoljstva i mira. Shiatsu se također koristi u kombinaciji s konvencionalnim terapijama, kao što su psihoterapija, fizioterapija i konvencionalni medicinski tretmani. 
Napomena: Shiatsu tretmani su podrška vašem zdravlju i ne zamjenjuju posjet vašem liječniku.


Tretman fascije

Najbolji opis tretmana fascije dala je jedna od klijentica svojoj prijateljici: 

"Znaš ono kada se sve zgusne i zapetlja u tijelu? Ivani dolazim na raspetljavanje. Sluša me dodirom, a onda zaspim. Kada se probudim, sve bude raspršeno, ponovo gipko i raspetljano! Imam osjećaj da sam narasla 10 cm.".

Uloga fascije Anatomsko-fiziološka uloga fascije jest da podržava i pokriva sve mišiće, tkiva, organe, kosti, ligamente, krvne žile i živce. 

Fascija se dijeli na: 
površinsku - u ovom sloju nalaze se akupunkturne točke meridijana koje tretiramo za vrijeme Shiatsu masaže, a predstavlja dio fascije koji spaja kožu i slojeve potkožnih tkiva 
duboku - dio koji oblaže kosti, mišiće, krvne žile i živce i 
visceralnu - koja pokriva unutarnje organe i zidove velikih tjelesnih šupljina.

Tretman fascije je ugodan, bezbolan i nježan. Iznimno nježnim dodirom svega 3-5 grama pritiska na tijelo stvaramo recipročnu napetost određene regije kojom opuštamo skupljene fascije i vraćamo im prirodan tonus i elastičnost. Shiatsu masaža u koju je integriran i tretman fascije traje cca 90 minuta i izvodi se na odjevenom tijelu. Ne koriste se nikakva ulja niti bilo koje drugo kontaktno sredstvo.

Uz prosječan broj dolazaka, napredak će biti vidljiv nakon 2-3 uzastopna tretmana na fasciji u pravilnim razmacima od po 7-14 dana. Doći će do osjetnog smanjenja boli, vidljivog poboljšanja mobiliteta cjelokupne strukture i pravilnog držanja tijela, napretka u percepciji, komunikaciji, svjesnosti, fokusu, jasnoći, te slobodnom fascijalnom protoku informacija cijelim tijelom.

Veliko istezanje 
 
Sjedite veći dio dana? Sjedenje je najčešće vaš izbor? Ukoliko je uz "sjedenje" prisutan i dugotrajni osjećaj napetosti, stresa i anksioznosti, sigurno ste svjesni da si ozbiljno narušavate kvalitetu života. 
Kada nemate vremena za vježbanje, svakako izdvojite vrijeme za Shiatsu masažu u koju je integriran i tretman velikog istezanja. 
Tretman traje cca 90 minuta i izvodi se na odjevenom tijelu. 
Uz prosječan broj dolazaka, napredak će biti vidljiv nakon 2-3 uzastopna Shiatsu tretmana s integriranim velikim istezanjem, u pravilnim razmacima od po 7-14 dana. Prvi rezultati vidljivi su na cirkulaciji, smirivanju uma i poboljšanoj kontroli i rasponu pokreta.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 125kn Orijentalna Ayurveda masaza  60 minuta blagotvornog opustanja duha i tijela uz melodije orijenta za 125 kn
Orijentalna Ayurveda masaža - 60 minuta blagotvornog opuštanja duha i tijela uz melodije orijenta za 125 kn!

Staroindijska tehnika masaže koja će vam pomoći pronaći unutarnji mir i otkloniti zdravstvene smetnje


Sada samo 129kn Masaza u vasem domu Izaberite medicinsku cupping ili tradicionalnu tajlandsku i priustite si zasluzeno opustanje vec od 129 kn
Masaža u vašem domu! Izaberite medicinsku, cupping ili tradicionalnu tajlandsku i priuštite si zasluženo opuštanje već od 129 kn!

Oslobodite se boli i napetosti bez odlaska u kozmetički salon uz pomoć certificiranog terapeuta (Tagovi: Top 10)


Sada samo 49kn  MASAZA Izaberite izmedju 30 ili 60 minuta i podarite svome tijelu pozitivne promjene i opustenost u Beauty studio Shpresa od 49 kn
[MASAŽA] Izaberite između 30 ili 60 minuta i podarite svome tijelu pozitivne promjene i opuštenost u Beauty studio Shpresa od 49 kn!

Masaža je jedan od najstarijih oblika terapeutskog iscjeljivanja te je odličan oblik terapije za sve dobne skupine


Ocjena:
Sada samo 94kn Aromaterapijska masaza cijelog tijela  smanjite napetost i stres te se zasluzeno opustite u studiju Pozitiva za samo 94 kn
Sada samo 49kn Masaza cijelog tijela ili parcijalna masaza nogu ili ruku vec od 49 kn
Masaža cijelog tijela ili parcijalna masaža nogu ili ruku već od 49 kn!

Riješite se boli i napetosti uz tretman u trajanju 30 ili 60 minuta


Sada samo 149kn 3 masaze ledja u trajanju 30 minuta  najbolji recept za borbu protiv stresa i napetosti ceka vas u Beauty salonu Colette za 149 kn
Ocjena:
Sada samo 49kn  MASAZA Medicinska ili sportska  prirodna pomoc kod bolnih misica i ukocenosti tretman u trajanju 30 ili 60 minuta vec od 49 kn
[MASAŽA] Medicinska ili sportska - prirodna pomoć kod bolnih mišića i ukočenosti, tretman u trajanju 30 ili 60 minuta već od 49 kn!

Tretirajte cijelo tijelo ili leđa, ramena i vrat te si priuštite zasluženo opuštanje u Studiju Dulcedo (Tagovi: Top 10)


Sada samo 119kn  SHIATSU Jedinstvena kombinacija drevne dalekoistocne medicine i filozofije za postizanje savrsene ravnoteze uma i tijela te prevenciju bolesti od 119 kn
Sada samo 882kn Biolandhaus Arche  wellness paket Eberstein Austrija  882 kn
Biolandhaus Arche - wellness paket, Eberstein, Austrija - 882 kn

2x noćenje u sobi Sonnenquelle ili Picasso za 2 osobe, 2x večera za 2 osobe, 1x organski čokoladni poklon, Besplatan ulaz u lječilište sa saunom, termalnom kadom i infracrvenom saunom (Tagovi: Eberstein, Austrija, Priroda, Sauna, Masaža, Mountains, Putovanja, Pets friendly, Planinski odmor)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x