SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SERVIS BOJLERA Sezona grijanja je počela, jeste li sigurni u ispravnost svog uređaja? Osigurajte neometan rad bojlera kroz cijelu zimu za 249 kn!

Prije:600kn
Sada samo:249kn
Sada samo:249kn Ponuda je istekla
Izvor: PonudaDana.hr blog

Redovan servis plinskog bojlera

Kao i sve ostale kućanske aparate ili aute koji su u čestoj upotrebi, plinske bojlere također treba redovno servisirati i pregledavati. Osobito plinske bojlere. Zašto? Zato jer vas neispravan plinski bojler može doći glave. Doslovno. 

Ono na što se obraća pažnja prilikom servisa, pojednostavljenim rječnikom, uklanjanje je nečistoća, prašine i kamenca koji se taloži na unutarnjim stijenkama što na kraju uzrokuje loše sagorijevanje i povećanu potrošnju plina.

servis plinskih bojlera

Redovni godišnji servisi obuhvaćaju:

- Ispuštanje vode i rastavljanje

- Rastavljanje plamenika i pripadnih elemenata te čišćenje istih

- Mehaničko čišćenje primarnog i sekundarnog izmjenjivača topline

- Provjera tlaka u ekspanzivnoj posudi za centralno grijanje i dopunjavanje ako je potrebno

- Provjera plinske nepropusnosti detektorom za plin

- Sastavljanje, punjenje vodom i odzračivanje, puštanje u rad

- Kontrola dimovoda u svrhu prevencije istjecanja ugljičnog monoksida ( CO )

Slične ponude
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust