svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ponuda dana: ROVINJ I SVETVINČENAT Posjetite poznati jadranski biser i doživite srednjovjekovnu raskoš unutar kamenih zidina - izlet s prijevozom za 219 kn!


Sada samo:219kn

Sada samo:219kn

Sada samo:219kn

Sada samo:219kn

Sada samo:219kn
Sada samo:219kn Ponuda je istekla
Rovinj i Svetvinčenat

Uživajte u duhu omiljenih istarskih destinacija, posjetite renesansni Svetvinčenat u kojem Vas očekuje pregršt zanimljivosti i izgubite se uskim ulicama romantičnog Rovinja.

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb.Nakon upoznavanja s pratiteljem putovanja, polazak prema Istarskom poluotoku. Vožnja kroz Gorski Kotar uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe.

Nakon prolaska tunela koji se proteže kroz Učku, započinjemo s prekrasnim vidicima na unutrašnjost Istre. Vožnja prema renesansnom Svetom Vinčentu, jednom od istarskih dragulja s veoma bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. 


Središte mjesta krasi renesansni trg ”Placa” s kaštelom Morosini – Grimani, koji predstavlja simbol samog mjesta i jedna je od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri. Važan dio kulturne baštine Svetvinčenta su očuvani te iznimno cijenjeni ostaci zidnih freski koje se mogu vidjeti u crkvici sv. Vincentau te crkvi sv. Katarine. Kaštel je najočuvaniji mletački kaštel na istarskom poluotoku i najveća je svetvinčenska građevina koja je već stoljećima simbol mjesta. 
Po dolasku, otići ćete u šetnju slikovitim mjestom u kojem vam se pružaju brojne mogućnosti: 

  • obilazak kuće Vještice Mare koja će vam ispričati najzanimljivije legende i priče ovog područja
  •  odlična Escape Castle Avantura – interaktivna igru rješavanja zagonetki u kojoj vas očekuje 7 viteških iskušenja – odanost, hrabrost, vjera, pravednost, oprez, znanje i upornost, da biste otkrili tajnu kaštela
  • posjetite Privatnu zbirku oružja koja sadrži 160 komada vatrenog i hladnog oružja
Ukoliko vas ništa od ovog ne zanima, možete se prošetati slikovitim mjestom i upoznati njegove ljepote.

 Okupljanje grupe i polazak prema biseru Istre – Rovinju. Po dolasku, šetnja u pratnji licenciranog turističkog pratitelja: crkva svete Eufemije – Zavičajni muzej – Balbijev luk – Gradska ura – Gradska palača. 

Slobodno vrijeme za istraživanje uskih uličica i malenih trgova te za uživanje u jedinstvenom mediteranskom duhu koji Vas ovdje očekuje.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja Istrom i zelenim srcem Hrvatske, uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 505kn  LOVRAN Romanticni wellness odmor za dvoje u Hotelu Park    1 nocenje s polupansionom uz koristenje spa zone bazena i fitnessa za 505 kn
Detalji ponude...
[LOVRAN] Romantični wellness odmor za dvoje u Hotelu Park**** - 1 noćenje s polupansionom uz korištenje spa zone, bazena i fitnessa za 505 kn!

Opustite se u najsimpatičnijem mjestu na Kvarneru, korištenje u terminima 28.10. - 28.12. i 3. - 13.1.


Ocjena:
Sada samo 299kn  JADRANOVO Opustajuci mediteranski odmor dobra je odluka tijekom cijele godine 2 nocenja za dvoje u apartmanu  s pogledom na more za 299 kn
Detalji ponude...
[JADRANOVO] Opuštajući mediteranski odmor dobra je odluka tijekom cijele godine! 2 noćenja za dvoje u apartmanu*** s pogledom na more za 299 kn!

Doživite netaknutu prirodu isprepletenu prekrasnom obalom, čistim morem i mediteranskim mirisima, do 24.12.


[SPLITSKA RIVIJERA] 2 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu*** tik do mora - pobjegnite na Mediteran dok na kontinentu hara zima!

Smjestite se u udobne sobe s pogledom na more i krenite u istraživanje Krila Jesenice do 20.12. od 659 kn!

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x