SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POPUST: 50% - ROĐENDANSKA TORTA Razveselite klince šarenom slasticom najfinijeg okusa s omiljenim likom ili njihovom fotografijom iz Slastičarne Horak za 195 kn!

Prije:390kn
Sada samo:195kn
Sada samo:195kn Ponuda je istekla
Rođendanska torta

Razveselite vaše najmlađe prefinom tortom iz Slastičarnice Horak!

Motivirana aktivnostima Hrvatske udruge za ranu edukaciju (Hureka), Slastičarnica Horak odlučila je dati svoj doprinos razvoju rane edukacije u Hrvatskoj donacijom za razvoj softvera koji će djeci omogućiti lakše učenje od najranije dobi. To je kampanja koju su poduprli i Luka Modrić, Dario Šimić, Mateo Kovačić, Danijel Subašić, Mario Stanić, Mario Jurić.

Ukoliko želite i možete donacijom dodatno pomoći Udrugi Hureka, to možete učiniti putem linka.


Kako je rana edukacija jedan od najbitnijih čimbenika u budućnosti naše djece i jedini pravi put koji vodi bezgraničnim mogućnostima, odlučili su za svaku prodanu dječju tortu donirati 10 kuna za rad Udruge Hureka i za razvoj interaktivnog softvera rane edukacije. Softver koji se razvija omogućit će našoj djeci da za manje od 10 minuta dnevno postignu visoke ciljeve postavljene suvremenim programima rane edukacije najrazvijenijih zemlja svijeta.

Svim vjernim i dugogodišnjim kupcima kao i onima koji će to tek postati, omogućili su kupovinu rođendanske torte po cijeni 50% nižoj od redovne, na taj način rođendanska torta ujedno postaje ulog u budućnost malog slavljenika i njegovih gostiju.

Kako bi sve bilo slađe, tortu možete ukrasiti omiljenom fotografijom vašeg mališana ako istu pošaljete slastičarnici koja će izraditi jedinstvenu i personaliziranu pokrivku za rođendansku tortu koja će oduševiti slavljenika i goste podjednako. ;)

Horak kolači i slastice poznati su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježih sastojaka po originalnim recepturama i novim slastičarskim trendovima.

Pripravljanje slastica njihov je velik užitak, a u isto vrijeme mašta je njihova nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo. Horak proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka.

Budite i vi dio ove vrijedne akcije i sudjelujte u kreiranju bolje budućnosti za vaše najmlađe, a ujedno ih razveselite šarenim bojama, omiljenim likovima i prefinim okusima iz poznate Slastičarnice Horak!

Slične ponude