SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POMLAĐIVANJE RODNICE Nekirurška PRP metoda s trenutnim djelovanjem za obnovu tkiva nakon poroda, kod suhoće ili bolnosti prilikom odnosa za 1.999 kn!

Prije:2500kn
Sada samo:1999kn
Prije:2500kn
Sada samo:1999kn
Prije:2500kn
Sada samo:1999kn
Prije:2500kn
Sada samo:1999kn
Sada samo:1999kn Ponuda je istekla
PRP (Platelets Enriched Plasma - Plazma obogaćena trombocitima)

Unazad nekoliko godina PRP metoda se uspješno koristi u svijetu u ortopedskim i sportskim tretmanima (Tiger Woods, Raphael Nadal, Kobe Bryant), oftalmologiji, stomatologiji, kao i u estetskim medicini (tzv. “Vampire face” - Kim Kardashian). Odnedavno je u upotrebi i u ginekologiji.

Privatna ginekološka ordinacija GynNova i liječnik ginekolog dr. Gordan Crvenković su prvi u Hrvatsku doveli PRP metodu čiji je rezultat obnova tkiva, rast novih stanica, bolja prokrvljenost i osjetljivost pri porodu.

Radi se o postupku kojim se sastojci vlastite krvi (plazma) nakon centrifugiranja ubrizgaju direktno u tkivo rodnice (vagine) u svrhu pomlađivanja i osvježavanja sluznice. S obzirom na to da se radi o vlastitoj krvi (autologno) apsolutno nema nuspojava, kao niti kontraindikacija. Postupak je bezbolan, brz i učinkovit (u 80% slučajeva).

Indikacije za PRP su:

- izostanak orgazma, neosjetljivost živčanih vlakana rodnice
- suhoća rodnice (u menopauzalnih žena i u višerotkinja)
- bolnost pri odnosu
- bježanje (inkontinencija) mokraće
- česte upalne promjene
- lichen sclerosus (kožna autoimuna bolest vanjskog spolovila)

Primjena vlastite krvi u terapijske svrhe poznata je više od 100 godina u medicini.

Radi se o postupku pri kojem se iz krvi centrifugiranjem odjeli plazma od ostalih sastojaka. Pri postupku odvajanja plazme koriste se najkvalitetniji reagensi švicarskog proizvođača Regenlab. Potiču rast matičnih stanica u tkivu i na taj ga način regeneriraju te pomlađuju. Plazma, koja je na taj način obogaćena trombocitima u 3-5 puta većoj količini nego “normalna” krv, se primjeni lokalno u područje vanjskog spolovila i rodnice. Na taj način se potiču brojni faktori rasta koje sadrži ljudska plazma i momentalno poboljšava rast i obnova sluznice organa ženskog spolnog sustava.

Metoda je bezbolna (koristi se anestetski gel), neinvazivna, nekirurška, učinkovita i bez nuspojava.

Ordinacija GynNova

Sam naziv ginekološke ordinacije je složenica dva pojma: ''Gyn'' kao ginekologa, i ''Nova'' kao novo, a upravo to je esencija ove ordinacije - primjena najnovijih metoda i suvremene opreme u prevenciji, dijagnostici i liječenju bolesti ženskog spolnog sustava. Osoblje će vas dočekati s osmijehom na licu i možete im se obratiti sa sigurnošću da ćete biti u pravim rukama!

Slične ponude

Ocjena:
Sada samo 349kn  GINEKOLOSKI Kompletan pregled uz papa test i color doppler u Poliklinici Stil Medical  obavite najvazniji godisnji pregled brzo i bez cekanja za 349 kn
[GINEKOLOŠKI] Kompletan pregled uz papa test i color doppler u Poliklinici Stil Medical - obavite najvažniji godišnji pregled brzo i bez čekanja za 349 kn!

Rak grlića maternice je najčešći zloćudni tumor ženskih spolnih organa - reagirajte na vrijeme uz redoviti pregled


Ocjena:
Sada samo 1499kn Svi godisnji pregledi u jednom danu Najkompletniji sistematski i ginekoloski za zene  uvid u cjelokupno stanje organizma u Poliklinici Veritas za 1 499 kn
Ocjena:
Sada samo 349kn  4D ULTRAZVUK Uvjerite se u zdravlje vase bebe  pogledajte njene kretnje u stvarnom vremenu uz ukljucenu snimku u Poliklinici Stil Medical za 349 kn
Ocjena:
Sada samo 399kn Paket ginekoloskih briseva u Poliklinici LabPlus Bris na Chlamydia PCR Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn
Ocjena:
Sada samo 289kn Ginekoloski pregled ultrazvuk papa test i color doppler u ginekoloskoj ordinaciji dr Djuric za 289 kn
Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test i color doppler u ginekološkoj ordinaciji dr. Đurić za 289 kn!

Nužan pregled za očuvanje intimnog zdravlja koji omogućuje rano otkrivanje upala, infekcija i drugih promjena


Ocjena:
Sada samo 249kn 4D ultrazvuk i DVD snimka vase bebe uz ukljucen anomaly scan u centru grada pomocu kvalitetnog Samsung uredjaja za 249 kn
4D ultrazvuk i DVD snimka vaše bebe uz uključen anomaly scan u centru grada pomoću kvalitetnog Samsung uređaja za 249 kn!

Najdetaljniji uvid i prikaz stanja u realnom vremenu uz poseban osjećaj i sreću koju budi iščekivanje :)
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x